fbpx

ODA Nettverkstreff med Gullpartner Entur

Velkommen til nettverkstreff med Gullpartner Entur!

Når: 26. april kl. 17:00-19:00
Hvor: Rådhusgata 5, 0151 Oslo, Norway

Nettverkstreffet er gratis og for medlemmer av ODA-Nettverk. Ønsker du også å bli medlem?
> Meld deg inn i ODA her

Meld deg på nettverkstreff 26. april

Hvordan kan smart bruk av data gjøre det enklere å reise bærekraftig og miljøvennlig?

Vi blir fleire, vi bur tettare og klimamåla blir trua. Korleis bruker Entur data smart for at det skal bli enklare å forflytte seg bærekraftig og miljøvenleg?

Gjennom fem år har Entur etablert seg som eit tech-selskap som går foran og viser veg, ved å bruke teknologi smart til å samle alle kollektiv-selskap i ein app. Entur utviklar og driftar også sals- og billetteringssystema til togselskapa For arbeidet, som har gjett nytteverdi for brukarar og verksemder, gjenbruksverdi, bidrag til bærekraftighet og samhandling på tvers, mottok Entur Fyrlyktprisen 2021. I Entur-appen blir òg stadig fleire andre aktørar innan mobilitet inkludert, blant anna sparkesyklar, bysyklar og delebilar. Målet er å gjere det enklare å velge å reise bærekraftig.

Agenda:  

  • 17:00 – 17:30    Mingling og registrering
  • 17:30 – 17:35    Intro og velkomen frå Oda 
  • 17:35 – 17:40    Velkomen til Entur v/Christel Borge, administrerende direktør 
  • 17:40 – 18:00    Smart mobilitet byggast ved smart bruk av data v/ Hanne Breivik, direktør for marked og mobilitet og Håkon Onsager, leder for Data og Innsikt
  • 18:00 – 18:15    Entur bur i skya. Kvifor har vi hatt eit skifte, og korleis har vi utnytta det? Kva har det gjort med oss? Og på kva måte er det miljøvenleg?  Ved Tor Magnus Castberg. 
  • 18:15 – 18:30    Korleis gjer Entur-appen Noreg grønare, ved Mari Flaaten, Produkteier, Team Selvbetjent 
  • 18:30 – 19:00     Mingling 

Samlinga blir streama, men vi håpar å sjå så mange som mogleg i levande live.

Foredragsholdere:

Hanne Nettum Breivik
Direktør for Marked og mobilitet

Marked og mobilitethttps://www.linkedin.com/in/hanne-kristin-nettum-breivik-81486756/

Hanne Nettum Breivik har jobbet med kollektivtransport i ulike roller siden 2008, og er nå direktør for marked og mobilitet i Entur og styreleder i ITS Norway.


Håkon Onsager 
Leder for Data og Innsikt
Digital/Utvikling og design
https://www.linkedin.com/in/hakononsager/

Tor Magnus Castberg

Team lead team Plattform
Digital/Utvikling og design

https://www.linkedin.com/in/tor-magnus-castberg-8538ab1/

Tor Magnus har mer enn tjue års erfaring som datafagmann. Han elsker å bygge sterke tekniske team, oppmuntre til et godt arbeidsmiljø og hjelpe folk med å oppnå sitt potensial. Han har vært med på å bygge en plattform som har blitt nevnt i flere case-studier og har blitt invitert til ulike konferanser for å snakke om det. Liker å planlegge langsiktig infrastruktur, utviklingsmiljøstrategi og arkitektur for deretter sette sammen og gjøre det mulig for teamet å realisere planene.

Mari Flaaten

Produkteier team Selvbetjent
Digital/Utvikling og design

https://www.linkedin.com/in/mari-flaaten-3215011/

– Har jobbet med web/app-løsninger siden 2004– Brenner for intuitive selvbetjeningsløsninger i digitale medier– Opptatt av gode brukeropplevelser og helhetlig digital kommunikasjon– Fokus på digital utvikling drevet av reelle kundebehov– Ønsker å benytte utviklingsmetodikk som bidrar til innovasjon

Velkommen til ODA Nettverkstreff med Entur!

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 6000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og over 70 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no