fbpx

ODA Nettverkstreff med Gullpartner Entur

Velkommen til nettverkstreff med Gullpartner Entur!

Når: 26. april kl. 17:00-19:00
Hvor: Rådhusgata 5, 0151 Oslo, Norway

Nettverkstreffet er gratis og for medlemmer av ODA-Nettverk. Ønsker du også å bli medlem?
> Meld deg inn i ODA her

Meld deg på nettverkstreff 26. april

Hvordan kan smart bruk av data gjøre det enklere å reise bærekraftig og miljøvennlig?

Vi blir fleire, vi bur tettare og klimamåla blir trua. Korleis bruker Entur data smart for at det skal bli enklare å forflytte seg bærekraftig og miljøvenleg?

Gjennom fem år har Entur etablert seg som eit tech-selskap som går foran og viser veg, ved å bruke teknologi smart til å samle alle kollektiv-selskap i ein app. Entur utviklar og driftar også sals- og billetteringssystema til togselskapa For arbeidet, som har gjett nytteverdi for brukarar og verksemder, gjenbruksverdi, bidrag til bærekraftighet og samhandling på tvers, mottok Entur Fyrlyktprisen 2021. I Entur-appen blir òg stadig fleire andre aktørar innan mobilitet inkludert, blant anna sparkesyklar, bysyklar og delebilar. Målet er å gjere det enklare å velge å reise bærekraftig.

Agenda:  

  • 17:00 – 17:30    Mingling og registrering
  • 17:30 – 17:35    Intro og velkomen frå Oda 
  • 17:35 – 17:40    Velkomen til Entur v/Christel Borge, administrerende direktør 
  • 17:40 – 18:00    Smart mobilitet byggast ved smart bruk av data v/ Hanne Breivik, direktør for marked og mobilitet og Håkon Onsager, leder for Data og Innsikt
  • 18:00 – 18:15    Entur bur i skya. Kvifor har vi hatt eit skifte, og korleis har vi utnytta det? Kva har det gjort med oss? Og på kva måte er det miljøvenleg?  Ved Tor Magnus Castberg. 
  • 18:15 – 18:30    Korleis gjer Entur-appen Noreg grønare, ved Mari Flaaten, Produkteier, Team Selvbetjent 
  • 18:30 – 19:00     Mingling 

Samlinga blir streama, men vi håpar å sjå så mange som mogleg i levande live.

Foredragsholdere:

Hanne Nettum Breivik
Direktør for Marked og mobilitet

Marked og mobilitethttps://www.linkedin.com/in/hanne-kristin-nettum-breivik-81486756/

Hanne Nettum Breivik har jobbet med kollektivtransport i ulike roller siden 2008, og er nå direktør for marked og mobilitet i Entur og styreleder i ITS Norway.


Håkon Onsager 
Leder for Data og Innsikt
Digital/Utvikling og design
https://www.linkedin.com/in/hakononsager/

Tor Magnus Castberg

Team lead team Plattform
Digital/Utvikling og design

https://www.linkedin.com/in/tor-magnus-castberg-8538ab1/

Tor Magnus har mer enn tjue års erfaring som datafagmann. Han elsker å bygge sterke tekniske team, oppmuntre til et godt arbeidsmiljø og hjelpe folk med å oppnå sitt potensial. Han har vært med på å bygge en plattform som har blitt nevnt i flere case-studier og har blitt invitert til ulike konferanser for å snakke om det. Liker å planlegge langsiktig infrastruktur, utviklingsmiljøstrategi og arkitektur for deretter sette sammen og gjøre det mulig for teamet å realisere planene.

Mari Flaaten

Produkteier team Selvbetjent
Digital/Utvikling og design

https://www.linkedin.com/in/mari-flaaten-3215011/

– Har jobbet med web/app-løsninger siden 2004– Brenner for intuitive selvbetjeningsløsninger i digitale medier– Opptatt av gode brukeropplevelser og helhetlig digital kommunikasjon– Fokus på digital utvikling drevet av reelle kundebehov– Ønsker å benytte utviklingsmetodikk som bidrar til innovasjon

Velkommen til ODA Nettverkstreff med Entur!

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no