fbpx

ODA Mentorsamling – Executive Presence

Vi ønsker velkommen til felles samling for Oda Mentorprogrammet om Executive Presence del 2. Sopra Steria åpner dørene for oss fra kl 16:00.

Executive Presence handler om hvordan du bruker rom, kropp, stemme for å skape positiv oppfatning av deg og ditt budskap. Det handler ikke om et spesielt møte eller foredrag, men hvordan du bruker dette som virkemiddel det daglige i din rolle.

Rekk opp hånda, jenter!

Anine Ragnif (Itera) og Gøril Rønningen (Capgemini) leder kvelden med faglig innhold og inspirasjon. Anine Ragnif og Gøril Rønning har begge ledende roller. De har gjennom samlinger internt og eksternt bidratt til å videreføre sin erfaring, tips, triks og verktøy til andre kvinner. Gjennom samlingene skaper de bevisstgjøring rundt hva slags type leder og medarbeider du ønsker å være, og verktøy for å utøve den rollen i praksis. Anine Ragnif og Gøril Rønning gleder seg til å treffe deg på samling. Du kan også lese mer om foredragsholderne og innhold på denne siden.

 

Vil du lese mer om ODA Mentorinitiativene? Les her

 

 

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no