ODA Mentorinitiativ

Mentorinitiativene til ODA skal fremme personlig og profesjonell utvikling gjennom utveksling av kompetanse, ekspertise, verdier, perspektiver og holdninger. Det er 3 ulike initiativ som er startet for sesongen 2019/2020

Mentorprogrammet startet i 2010 og siden det har nærmere 300 deltakere gjennomført. Deltakerne er på seks felles fagsamlinger i løpet av året. I tillegg er det møte én til to ganger i måneden i mentorrelasjonen.

I 2018 ble Excecutive Shadowing startet opp. Initiativet tar sikte på å gi unge ledertalenter mulighet å oppleve erfarent lederskap på nært hold, og ledere som deltar i programmet får innsikt i neste generasjons ledere og er med på å fremme en god coaching-kultur.

Inspirert av dette har man i 2019 også startet Reverse Mentoring.

 

Ønsker du å være med i et av ODA mentorinitiativene?
Les mer kan om initiativene og hvordan du kan søker her

Samarbeidspartnere og bidragsytere

ODA drives på frivillig basis og våre fantastiske partnere er med på å skape rammen for våre mentortreff. I tillegg har vi i mentorinitiativene tilknyttet oss sterke profiler som engasjerer, utfordrer og bidrar til innholdet i våre samlinger.

Les mer her
Oda Nettverk

ODA er Nordens ledende møteplass for kvinner i teknologi. ODA har mer enn 7000 medlemmer, grupperinger i Oslo, Bergen og Trondheim, og rundt 30 strategiske partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no