fbpx

ODA Mentorinitiativ

Mentorinitiativene til ODA skal fremme personlig og profesjonell utvikling gjennom utveksling av kompetanse, ekspertise, verdier, perspektiver og holdninger. Vi har i dag tre ulike initiativ:

 

ODA Mentor startet i 2010 og siden det har nærmere 550 deltakere gjennomført. Deltakerne er på seks felles fagsamlinger i løpet av året. I tillegg er det møte én til to ganger i måneden i mentorrelasjonen.

I 2018 ble ODA Excecutive startet opp. Initiativet tar sikte på å gi unge ledertalenter mulighet å oppleve erfarent lederskap på nært hold, og ledere som deltar i programmet får innsikt i neste generasjons ledere og er med på å fremme en god coaching-kultur. Idag omtales programmet som ODA Executive.

Inspirert av dette har man i 2019 også startet ODA Reverse. Her er mentor den yngste i relasjonen, og programmet tar sikte på å utfordre etablerte vaner og synssett.

 

Vil du lese deltakers erfaringer og mediaomtale?

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål knyttet til våre mentorinitiativ.

Samarbeidspartnere og bidragsytere

ODA drives på frivillig basis og våre fantastiske partnere er med på å skape rammen for våre mentortreff. I tillegg har vi i mentorinitiativene tilknyttet oss sterke profiler som engasjerer, utfordrer og bidrar til innholdet i våre samlinger.

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 10.000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet og Trondheim, og rundt 50 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no