fbpx

ODA Mentorinitiativ

I en tid der digital transformasjon og teknologi både gir enorme muligheter for å løse noen av vår tids største utfordringer, men som også bidrar til økt risiko, er mangfold helt essensielt for samfunnets utvikling

ODA Mentor har eksistert i over 10 år, og har siden programmets opprinnelse lagt til rette for at mentees og mentorer (over 600 personer) opplever personlig og profesjonell utvikling gjennom utveksling av kompetanse, ekspertise, verdier, perspektiver og holdninger. Når vi som enkeltindivider utvikles, utvikles også vi som samfunn. 

 

ODA sin visjon:  “We empower women in technology to Lead the Change”.  

 

ODA Nettverk har høye ambisjoner når det gjelder å inspirere og engasjere deltakerne, og har derfor sett på programmet for 2022-2023 med nye øyne. Vi har funnet to forbedringspunkter: 

  • Vi ønsker ikke lenger å skille på om du er ung eller mer erfaren i arbeidslivet. Utfordringene man møter kan uansett være de samme.

  • Vi slår sammen det beste fra våre to programmer ODA Mentor og ODA Reverse, og videreutvikler dette i ett program: ODA Mentor. Programmet vil ta mentorparene på en reise vi har kalt «step confidently into the unknown».   

 

Oppstart av ODA Mentor i Stavanger 

Vi er stolte og glade over at vi kan annonsere oppstart av ODA Mentor også i Stavanger fra høsten 2022.

Lyst til å delta i noen av våre programmer?

Les mer om:

Vil du lese deltakers erfaringer og mediaomtale?

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål knyttet til våre mentorinitiativ.

Samarbeidspartnere og bidragsytere

ODA drives på frivillig basis og våre fantastiske partnere er med på å skape rammen for våre mentortreff. I tillegg har vi i mentorinitiativene tilknyttet oss sterke profiler som engasjerer, utfordrer og bidrar til innholdet i våre samlinger.

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 10.000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og over 80 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no