fbpx

ODA Nettverkstreff med Norsk Tipping: Smidig på Innlandet

Se presentasjonen fra Nettverkstreffet her:

Presentasjon fra ODA Nettverkstreff 28.01.2020 med Norsk Tipping

Velkommen til årets første ODA Nettverkstreff med vår Gullpartner Norsk Tipping, tirsdag 28. januar på Kulturhuset i Oslo!

Smidig på Innlandet – om endringsreisen i Norsk Tipping

Norsk Tippings samfunnsoppdrag er å tilby et ansvarlig og attraktivt spilltilbud der overskuddet går tilbake til samfunnet. Siden 1948 har Norsk Tipping bidratt med over 153 milliarder kroner til gode samfunnsformål – til glede for millioner av nordmenn. Som en viktig samfunnsaktør er de også særlig bevisste om sitt samfunnsansvar: «Norsk Tipping skal ta ansvar for hvordan virksomheten påvirker mennesker, samfunn og miljø.»

Norsk Tipping var tidlig ute og har i lengre tid skalert smidig i sin software-utvikling, – og de har trukket tankegang og metodikk fra smidig og Lean ut i hele bedriften. På dette nettverkstreffet får vi høre hvordan de har jobbet bevisst med dette, og hvilke tips de vil gi til andre som er inne i den digitale endringsreisen.

Program:

16:30 Mingling og lett servering
17:00 Oppstart og velkommen ved ODA Nettverk
17:15 Norsk Tipping, Innledning ved Åsne Havnelid
17:30 Norsk Tipping, Smidig på Innlandet ved Jan Olav Sveen og Kjersti Langseth
18:30 Slutt

Åsne Havnelid, administrerende direktør

Åsne Havnelid tiltrådte som adm. dir. i Norsk Tipping den 3. oktober 2016. Hun kom fra stillingen som generalsekretær for Norges Røde Kors. Havnelid har blant annet vært rektor for Norges Toppidrettsgymnas, daglig leder for Toppidrettssenteret, assisterende toppidrettssjef og direktør for Ski-VM i Oslo 2011. Hun har også hatt lederstilling i SAS Braathens. Hun er utdannet diplomøkonom fra Handelsakademiet.

Jan Olav Sveen, senior rådgiver

Jan Olav Sveen er seniorrådgiver og coach innen strategi, forretningsutvikling, Business Model Canvas, tjenestedesign, SAFe, Lean og agile.
Verden er i endring. Den tradisjonelle måten vi har styrt, ledet og arbeidet på virker ikke så godt lenger. Vi leter etter alternative måter som virker bedre. Jan Olav er glødende opptatt av disse utfordringene. Lean og smidig filosofi utfyller hverandre og kan utgjøre en superkraft. For at endring skal skje, må det både skje læring og avlæring.

Kjersti Langseth, leveranseleder Utvikling

IT utvikling i Norsk Tipping baserer seg på SAFe, som er et skalerbart rammeverk som koordinerer samarbeid og leveranser for flere smidige utviklingsteam. Kjerstis rolle i rammeverket er «Release Train Engineer». Hun leder Scrum masterne og programteamet som består av systemarkitekter, og er ansvarlig for produkteierne. Kjersti er tidligere driftssjef og jobbet tidlig i karrieren som operatør innenfor kontorstøtte. Hun er utdannet Ingeniør for datateknikk.

 

Arrangementet holdes på Kulturhuset i Youngs gate 6, 0181 i Oslo sentrum. Det er ca. 5 minutter å gå fra Oslo S – og Kulturhuset er lett tilgjengelig også med annen kollektiv transport.
Vi åpner dørene kl. 16:30 – da er det tid til å mingle med andre Oda-medlemmer og nyte litt god mat og drikke. Foredragene vil starte presis kl. 17:00.

Velkommen til ODA Nettverkstreff!

Meld deg på Nettverkstreffet her

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no