fbpx

ODA Nettverkstreff med Platinumpartner Schneider Electric

Velkommen til ODA Nettverkstreff med Platinumpartner Schneider Electric, tirsdag 25. februar!

Hvordan kan vi redde kloden med teknologi?

Verden står overfor et paradoks. En økende befolkningsvekst og et stadig større energiforbruk per person bidrar til at gjennomsnittstemperaturen i verden stiger. Klimaendringene gjør at vi må finne nye måter å levere og bruke energi på. Vi kan med andre ord ikke fortsette på samme måte som før – og produsere energi uten å ta hensyn til klimaendringene. I Schneider Electric mener vi at tilgang til energi og retten til digital utvikling er en grunnleggende menneskerett. Vårt mål er å få alle i stand til å gjøre mer med mindre – og med smart teknologi som effektiviserer driftsprosesser og reduserer energiforbruket, sikrer vi at «Life Is On» for Norge og resten av verden.

Den 25. februar byr vi på en spennende ettermiddag med Schneider Electric, Mad arkitekter og Entra der temaet er hvordan grønn teknologi og sirkulære økonomiprinsipper kan redde verden: fra tegnebrettet til gjenbruk i byggeprosjekter.

Program:
16:30 Mingling og lett servering
17:10 Oppstart og velkommen ved ODA Nettverk
17:15 Velkommen v/ Henrik Holch-Clausen, HR direktør i Schneider Electric
17:20 Hvordan kan vi redde verden?
17:20 Karoline Nystrøm, adm.dir Schneider Electric
17:45 Nicolai Riise, gründer og adm.dir Mad Arkitekter
18:15 Sonja Horn, adm.dir Entra ASA
18:45 Slutt


Karoline Nystrøm, administrerende direktør i Schneider Electric Norge
Karoline har nærmere 25 års erfaring fra teknologibransjen. Etter å ha jobbet for selskaper som Accenture og Telenor, bringer Karoline en enestående kommersiell merittliste og en iver etter å få til endring.
Karoline elsker å lede selskaper med et sterkt formål utover virksomheten og brenner for å bruke teknologi for å løse verdens største problem: klimautfordringene. Hun er også en pådriver for å sette dagsorden innen grønn teknologi og bærekraft i Norge.
Karoline ble i 2019 kåret til «Best CEO in Renewable Energy» av European CEO Magazine og til en av Norges ledende teknologikvinner av Abelia og ODA Nettverk.

Nicolai Riise, Arkitekt, Partner og CEO Mad arkitekter
Mad arkitekter vil være først i verden med å gjenbruke bygningsavfall til et bolig- og kontorprosjekt i full skala. I spissen står konsernsjef og grunnlegger av Mad arkitekter Nicolai Riise – en prisbelønnet arkitekt, kjent for sin forretningsmessige og strategiske tilnærming til arkitektfaget, sin innovative tankemåte og genuine byplanforståelse. Nicolai grunnla Mad arkitekter sammen med to partnere i 1998, og siden har de utviklet firmaet til et av de største og mest suksessfulle arkitektkontorene i Norge. Nicolais ambisjon er klar; Vi skal redde verden.
Prosjektet «Recipe for Future Living» gikk av med seieren i den internasjonale miljø- og klimakonkurransen C40 Reinventing Cities på tomta Fossumdumpa på Stovner. Prosjektet skal bl.a. vise at det er mulig å skape arkitektur av fremragende kvalitet med et ambisiøst, fullskala gjenbruksprosjekt som utnytter sirkulære økonomiprinsipper.


Sonja Horn, administrerende direktør Entra ASA
Entra er et av Norges ledende eiendomsselskaper, som har hatt miljølederskap som del av sin strategi i 10 år. Sonja Horn, adm. dir. i Entra, deler erfaringer om hvordan Entra jobber for å bidra til at eiendomsbransjen kan gå fra å være en stor del av problemet til å bli en del av løsningen. Sonja brenner for å skape rom og steder der folk ønsker å stoppe opp, sette seg ned og bruke byen. Miljøansvaret som Entra tar er en sterk motivasjonskraft for både Sonja og flere av hennes kollegaer i Entra.
Høsten 2020 åpner Norges første fullskala ombruksbygg i Kristian Augustsgate 13 – ett første steg på veien mot sirkulærøkonomi i eiendomssektoren. Sonja vil dele noen av utfordringene og erfaringene fra prosjektet.

Arrangementet holdes på Stratos i Youngstorget 2, Oslo sentrum. Det er ca. 5 minutter å gå fra Oslo S – og lett tilgjengelig med kollektiv transport.
Vi åpner dørene kl. 16:30 – da er det tid til å mingle med andre Oda-medlemmer og enkel servering. Foredragene vil starte presis kl. 17:10.

Velkommen til ODA Nettverkstreff!

 

 

Meld deg på ODA Nettverkstreff her

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no