fbpx

ODA Nettverkstreff med Evidi: «En bærekraftig fremtid» – diskutér klima, sosial bærekraft, IT og sikkerhet hos Evidi

Sammenhengene mellom klima, sosial bærekraft, sikkerhet og IT blir tydeligere og tydeligere. Både gjennom behovet for detaljerte klimaregnskap og behovet for sjeldne mineraler til å lage eksempelvis batterier og microchipper til servere. Vi ser nærmere på sammenhengene, hører om verktøy som kan benyttes og diskuterer temaene i grupper. Konferansier og samtaleleder er Marte Strand, bærekraftsansvarlig i Evidi.

Vi lover en ettermiddag med spennende og inspirerende samtaler fra scenen og gruppesamtaler hvor alle får dele perspektiver og bygge nettverk.

Vi dypdykker i følgende temaer:

  • Hvordan kan vi få innsikt i utslippene våre?
    Vi ser på konkrete verktøy for innsikt og analyse av utslipp både fra IT-drift og fra resten av bedriften. Vi får demo av Evidi sin monitoreringstjeneste for Co2, og ser på hvordan Microsoft Fabric Sustainability kan brukes som klimaverktøy. Samtale ledet av Marte Strand, bærekraftsansvarlig i Evidi sammen med Cathrine Wilhelmsen, Microsoft Data Platform MVP/løsningsarkitekt i Evidi og Andrè Ghanima, systemutvikler i Evidi.
  • Hva er sammenhengen mellom bærekraft og sikkerhet? Og hvordan påvirker den geopolitiske situasjonen bærekraftig og digital utvikling?
    Silje Dahl Jacobsen, senior sikkerhetsrådgiver i Evidi og bærekraftsansvarlig Marte Strand diskuterer hva den globale situasjonen er, hvilke risikoer som finnes i en bærekraftig fremtid og hvordan vi kan jobbe for å være trygge.

Agenda

17-17:30 Mingling og servering
17:30 Velkommen v/Jørn Seglem, CEO i Evidi og ODA
17:40 Agendapresentasjon og kick off faglig ved Marte Strand
17.45 Panelsamtale med Cathrine Wilhelmsen og Andrè Ghanima
18.00 Panelsamtale med Silje Dahl Jakobsen
18.15 Gruppediskusjoner ledet av representanter fra Evidi
19.00 Pause og bevege seg tilbake til kantina
19.15 Samtale på scenen for å diskutere gruppenes perspektiver og hva vi kan gjøre i morgen
19.45 Takk for i dag og mulighet for mingling utover kvelden

Foredragsholdere:

Marte Strand
bærekraftansvarlig i Evidi

Marte Strand har sin bakgrunn fra Miljøstiftelsen ZERO og klimastartupen Green Producers Club. Hun er en erfaren kursholder og jobber både med intern ESG og forretningsutvikling for å støtte kundene til Evidi i å møte krav fra kunder og myndigheter.

Andrè Ghanima
utvikler i Evidi

André Ghanima har sin bakgrunn som systemutvikler i Hurtigruten og tech QA i Funcom. Etter at han startet i Evidi fikk han ansvaret for tjenesten kostnadsoptimalisering og monitorering i skyen hvor han jobber med kunder for å både spare penger og redusere karbonfotavtrykk.

Cathrine Wilhelmsen
Lead Consultant, Evidi

Cathrine Wilhelmsen har 15 års erfaring som løsningsarkitekt, utvikler og konsulent innen Data & Analytics. Hun har bygget innsikt- og analyseplattformer for alt fra norske startups til internasjonale selskaper. Utenom jobb er hun svært aktiv som frivillig konferansearrangør, foredragsholder, blogger og mentor i Microsoft-fagmiljøene, og har derfor mottatt prisen Microsoft Most Valuable Professional (MVP) hvert år siden 2015.

Silje Dahl Jacobsen
senior sikkerhetsrådgiver i Evidi

Silje Dahl Jacobsen har arbeidet med sikkerhet for mennesker og med virksomheter i over 10 år. Hun har sin bakgrunn fra forsvaret og Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM). Hun er erfaren på personellsikkerhet og sikkerhetsgraderte anskaffelser. I Evidi er hun ansvarlig for sikkerheten internt og hjelper våre kunder med å oppnå forsvarlig sikkerhet som er tilpasset dem.

Registrering

Dette eventet er gratis og åpent for alle. Du kan registrere deg ved å logge deg inn eller ved å opprette et gratis ODA medlemskap her.

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no