fbpx

ODA Nettverkstreff med Gullpartner Schneider Electric

Velkommen til nettverkstreff med Gullpartner Schneider Electric!

Når: 30. august, 16:15-18:30
Hvor: Rebel, Universitetsgata 2, 0164 Oslo

Vi gjør oppmerksom på at vi praktiserer en «no show»-fee på 300 kroner. Dette fordi vi blant annet booker lokale og mat på bakgrunn av antall påmeldte.

Nettverkstreffet er gratis og for medlemmer av ODA-Nettverk. Ønsker du også å bli medlem?
> Meld deg inn i ODA her

Påmelding

Hvordan påvirker smart teknologien oss i hverdagen?

Dette skal vi beslyse den 30. august! Da kommer en av Norges ledende leverandører av smarte hjem, ELKO, til ODA nettverkstreff for å gi oss et innblikk i smarthusverden. ELKO viser hvordan teknologien skaper en enklere hverdag, et tryggere hjem, og hvorfor smarthusteknologi er avgjørende for å redusere både hjemmets miljøpåvirkning og din strømregning.

Program: 

  • 16:15 – 17:00: Registrering, mingling og enkel servering
  • 17:00 – 17:05: Velkommen ved ODA-Nettverk
  • 17:05 – 17:15: Schneider Electric vant ODA Award Organization 2022, og deler hvorfor de vant. Ved Line Jakobsen, HR Direktør i Schneider Electric
  • 17:15 – 17:30: Hvordan påvirker smart teknologien oss? Ved Christin Lian, Salgssjef i ELKO
  • 17:30 – 18:00: Hvordan skaper teknologien i hjemmet et enklere liv og gjør en forskjell for mennesker og klima? Ved Stein-Helge Eide, Smarthus spesialist ELKO Smart
  • 18:00 – 18:30: Avslutning og mingling for de som ønsker

Foredragsholdere: 

Line Jakobsen, HR Direktør Schneider Norge LinkedIn  
Line de siste 8 årene vært med på en gedigen transformasjonsreise med Schneider Electric, er super entusiastisk over å jobbe i et selskap som løser en av verdens største utfordringer og har en genuin tror på at mangfold gjør Schneider til en smartere, mer innovativ og morsommere arbeidsgiver.

Christin Lian, Salgssjef ELKO LinkedIn
Christin har lang og bred erfaring fra endrings- og forvaltningsledelse innenfor flere bransjer. Med bakgrunn som leder innenfor teknologiløsninger og innovasjon, har hun god forståelse av kundens behov ved implementering av nye systemer. Hun startet i ELKO i april 2021 og har jobbet for å dra smarthussatsningen videre i det norske markedet.

Stein-Helge Eide, Smarthus spesialist for ELKO Smart LinkedIn
Stein-Helge har gjennom flere år opparbeidet seg kompetanse innen smarthusteknologi. Han har jobbet med smarte bygg, smarte boliger, og tjenester som skaper kundeverdi. Stein-Helge brenner for å gjøre smarte hjem til allemannseie, og er overbevist om at det er nødvendig for å optimalisere strømforbruket, slik at verdens beste sted blir enda bedre – nemlig hjemmet vårt.

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no