fbpx

ODA Nettverkstreff med Gullpartner Schneider Electric

Velkommen til nettverkstreff med Gullpartner Schneider Electric!

Når: Ny dato kommer
Hvor: Rebel, Universitetsgata 2, 0164 Oslo

Nettverkstreffet er gratis og for medlemmer av ODA-Nettverk. Ønsker du også å bli medlem?
> Meld deg inn i ODA her

Påmelding

Hvor smart kan du gjøre hjemmet ditt, og hvordan er smarthus avgjørende for både bærekraft, komfort og trygghet?

Den store elektrifiseringen av samfunnet er godt i gang, og energietterspørselen i norske boliger øker hurtig. Europa står foran en «strømkrise» og Norges innbyggere har fått kjenne på økte strømpriser som aldri før. Samtidig ønsker vi stadig mer komfort, sikkerhet og kvalitet i våre hjem. Vi ønsker at de eldste av oss skal klare å bo hjemme så lenge som mulig. Vi ønsker å være trygg på at sikkerheten i både hytte og bolig er ivaretatt selv når vi ikke er tilstede. Vi ønsker å kunne tilpasse hjemmet til individers personlige behov.

Den 4.mai kommer en av Norges ledende leverandør av smarthus komponenter, ELKO, til ODA nettverkstreff for å gi oss et innblikk i smarthusverden og hva som skal til for å lykkes med å gjøre smarthus til allemannseie. ELKO har en lang historie i det norske markedet. I 2020 feiret de 75 års jubileum.

Program: 

  • 16:15 – 17:00: Registrering, mingling og enkel servering
  • 17:00 – 17:05: Velkommen ved ODA nettverk
  • 17:05 – 17:15: Når bærekraft er mer enn et «buzzword», ved Line Jakobsen, HR Direktør i Schneider Electric
  • 17:15 – 17:30: Hvordan bidrar ELKO til å skape smarte hjem? ved Christin Lian, Salgssjef i ELKO
  • 17:30 – 18:00: Hvordan kan smarthus være avgjørende for både bærekraft, komfort og trygghet? Ved Stein-Helge Eide, Smarthus spesialist ELKO Smart
  • 18:00 – 18:30: Avslutning og mingling for de som ønsker

Det er begrenset med plasser, men fortvil ikke – nettverkstreffet vil bli streamet. Nettverkstreffet finner sted i Auditoriet på Rebel, med plass til 80 personer.

Foredragsholdere: 

Line Jakobsen, HR Direktør Schneider Norge LinkedIn  
Line de siste 8 årene vært med på en gedigen transformasjonsreise med Schneider Electric, er super entusiastisk over å jobbe i et selskap som løser en av verdens største utfordringer og har en genuin tror på at mangfold gjør Schneider til en smartere, mer innovativ og morsommere arbeidsgiver.

Christin Lian, Salgssjef ELKO LinkedIn
Christin har lang og bred erfaring fra endrings- og forvaltningsledelse innenfor flere bransjer. Med bakgrunn som leder innenfor teknologiløsninger og innovasjon, har hun god forståelse av kundens behov ved implementering av nye systemer. Hun startet i ELKO i april 2021 og har jobbet for å dra smarthussatsningen videre i det norske markedet.

Stein-Helge Eide, Smarthus spesialist for ELKO Smart LinkedIn
Stein-Helge har gjennom flere år opparbeidet seg kompetanse innen smarthusteknologi. Han har jobbet med smarte bygg, smarte boliger, og tjenester som skaper kundeverdi. Stein-Helge brenner for å gjøre smarte hjem til allemannseie, og er overbevist om at det er nødvendig for å optimalisere strømforbruket, slik at verdens beste sted blir enda bedre – nemlig hjemmet vårt.

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 10.000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og over 80 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no