fbpx

ODA Nettverkstreff med Platinumpartner EY: Hvordan kan vi stole på maskinene?

Velkommen til digitalt nettverkstreff med Platinumpartner EY!

Når: 16. desember kl. 17:00-18:00
Hvor: Online

Nettverkstreffet er gratis og for medlemmer av ODA-Nettverk. Ønsker du også å bli medlem?
> Meld deg inn i ODA her

Meld deg på nettverkstreff 16. desember

Kunstig intelligens og automatisering er i vinden som aldri før. Fra å være en hype og noe teknologimiljøer snakket om, er dette nå noe som påvirker de fleste områder av samfunnet vårt. De fleste av oss bruker daglig produkter eller tjenester som på en eller annen måte benytter denne type teknologi, men er maskinene til å stole på? Menneskeheten har ikke den beste historikken når det kommer til å ta i bruk ny «teknologi»:

«We invented fire, repeatedly messed up, and then invented the fire extinguisher, fire exit, fire alarm and fire department.» – Life 3.0

På dette nettverkstreffet vil Christin Bøsterud innlede med noen refleksjoner rundt bias i utviklingen av teknologi. Videre vil Ann-Helen Brembo og Marthe Sirén Anvik snakke litt om hva kunstig intelligens er, hva det kan brukes til, hva som kan gå galt og hva man må tenke på for å bygge løsninger vi kan stole på.

Foredragsholderne er:

Christin E. Bøsterud – CEO at EY Norway

Christin har vært administrerende direktør i Ernst & Young AS siden desember 2018. Før den tid fylte hun ulike roller innenfor forretningsområdet Tax & Law i Norden og var i tillegg leder for Law i EMEIA. Christin er nordisk sponsor for EYs Women.Fast Forward-program og medstifter for Oslo-initiativet Women.3, hvor fokus er på mentorordninger for kvinnelige ledere. Hun er også tett involvert i EYs samarbeid med SHE Community, en organisasjon som støtter kvinner i ledelse.

Ann-Helen Brembo

Ann-Helen jobber som Manager i Data & Analytics, og har vært prosjektleder for flere implementeringsprosjekter siden hun gikk ut fra Kommunikasjonsteknologi på NTNU i 2016. Internt i Data & Analytics er hun en del av faggruppen Transformation Management, og hun er prosjektleder for Oda-partnerskapet i EY.

Marthe Sirén Anvik

Marthe jobber som Manager i Data & Analytics, og har ledet flere implementeringer av analyseplattformer siden hun gikk ut fra Indøk på NTNU i 2016. Hun er en del av faggruppen Data Engineering internt i Data & Analytics, og er en del av ODA-prosjektgruppen i EY.

Gitt nye påbud og anbefalinger kommer dette kun til å være et online arrangement. Meld deg på i dag og følg streamingen her.

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 10.000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet og Trondheim, og rundt 50 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no