fbpx

ODA Nettverkstreff med Platinumpartner Microsoft

Velkommen til digitalt nettverkstreff med vår Platinumpartner Microsoft!

Når: onsdag 23. september kl. 18.00-19:30
Hvor: der det passer best for deg

Alle påmeldte får tilsendt link til arrangementet på e-post. 

Microsoft Norge topper laget og sender sine fremste folk til høstens digitale ODA Nettverkstreff. Programmet er fullspekket og vi håper du vil delta!

Vi snakker om:

  • Hvordan teknologi kan bidra til å løse mange av de store samfunnsutfordringene vi står overfor. Det handler ikke lenger om hva teknologi kan gjøre, men hva teknologien bør gjøre.
  • Hvordan Microsoft gjør det mulig for kunder og partnere å ta i bruk kunstig intelligens for å utvikle bærekraftige løsninger på en ansvarlig måte. De vil også dele sine personlige historier om hvordan det er å bygge ulike teknologisamfunn og hvordan de bruker sin posisjon til å være talspersoner for mangfold og inkludering.
  • Hvorfor vi bør bry oss om teknologi og samfunnsutvikling og ikke minst hvorfor det opptar et globalt selskap som Microsoft. I tillegg skal vi stifte nærmere bekjentskap en av grunnleggerne av Microsofts gründermiljø.

Foredragsholderne er:

Lena Lundgreen er direktør for offentlig sektor i Microsoft Norge. Hun har et stort engasjement for å forbedre, fornye og forenkle offentlig sektor ved hjelp av teknologi for å sikre at vi kan opprettholde velferdssamfunnet. Hun er engasjert i debatter rundt data og kunstig intelligens, og opptatt av at Norge må finne en kommersiell modell for bruk av data. Hun har bred ledererfaring og bred forretningsinnsikt fra flere ulike bransjer.

Xiaopeng Li leder arbeidet innen sky og kunstig intelligens i Microsoft Norge. Han har lang erfaring med å jobbe med kunstig intelligens og har hjulpet selskaper med å skape reelle verdier ved bruk av kunstig intelligens. Som en hengiven samfunnsbygger har Xiaopeng vært med å grunnlegge «Oslo AI», en ideell organisasjon dedikert til å bygge AI-samfunn i Oslo/Norge. Han er også selvutnevnt «evangelist» av FNs bærekraftmål.

Maxim Salnikov er en Oslobasert sky- og teknologinerd. Han er en webutvikler-maestro som har bygget apper siden slutten av forrige århundre, og deler sin omfattende webplattformerfaring ved å snakke, og trene, på utviklerarrangementer over hele verden. På dagtid leder Maxim arbeidet med å skape utviklerengasjement for Microsoft Norge i Norge og utover landegrensene. På kveldene organiserer han web og mobile møter, samt to fullskala tech-konferanser.

Shahzad Rana er teknologidirektør i Microsoft Norge. Han er del av et globalt miljø i Microsoft som arbeider med langsiktige og strategiske initiativ. Rana jobber på tvers av industriene og er lidenskapelig opptatt av innovasjon og utfordrer ofte det etablerte tankesettet. Han har arbeidet hele sin yrkesaktive karriere i IT-bransjen og har bakgrunn som seriegründer.

Silje Gulbrandsen har jobbet med et bredt spekter av Microsoft teknologi de siste fire årene. De siste to årene har hun, på fritiden, vært en av grunnleggerne av Microsofts start-up miljø hvor hovedfokuset er å koble oppstartsbedrifter til etablerte bedrifter ved å bygge bærekraftige og innovative løsninger ved hjelp av skyteknologi.

Meld deg på Nettverkstreffet her!

Det vil være gode muligheter for å stille spørsmål underveis.
Link til arrangementet blir sendt ut til alle påmeldte på e-post i forkant.

Velkommen til ODA Digitalt Nettverkstreff!

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no