fbpx

ODA Netverkstreff: Hvordan unngå stress og oppnå livsmestring

Velkommen til nettverkstreff på Technopolis, Fornebu, med ODA Gullpartner Avanade!

Økt krav om å leve opp til egne og andres forventninger, kan gi oss en følelse av stress. Undersøkelser viser at stress starter allerede i skolealder og kan være med å prege oss videre i livet. Hva skal til for å takle stress og oppnå balanse? Hva er det som gjør at noen er mer robuste enn andre? Hvordan kan vi i hverdagen gi oss selv påfyll til å mestre livet?

Vi får besøk av Siri Abrahamsen. Hun går for å være en av Norges beste foredragsholdere innen selvledelse, mellommenneskelige relasjoner og hvordan vi skaper en god kultur for tilhørighet og gode resultater. Siri skal snakke om livsmestring og det å være et plussmenneske. Hun vil dele de viktigste elementene som trengs for å bli bedre til å ta riktige valg. Hun vil vise oss hvordan vi kan velge bort og ta bevisste valg på det vi ønsker å fylle livet med. Hun bruker egne historier og anerkjent forskning som grunnlag for sine foredrag. Engasjementet til Siri smitter og du vil sitte igjen med konkrete tips og verktøy til hvordan du kan skape bedre dager, få mer tid til det som er gøy og som gir oss glede og påfyll, styrke relasjoner og samtidig øke resultatene.

 

 

Siri er entreprenør og foredragsholder. Hun har bygget opp konseptet Gleding™ fra scratch og hun er skaper og leder for World of Empathy AS. I tillegg har hun skrevet og gitt ut fire bøker.

Arrangementet finner sted på Technopolis, Auditorium Sophus Lie, Fornebu i samarbeid med vår Gullpartner Avanade. Det blir enkel servering fra 16.30. Programmet starter kl. 17.00.

Velkommen til ODA Nettverkstreff!

_____________________________________________________________________________________

NB! Husk å melde deg av før kl 09:00 samme dag som treffet for å unngå no-show fee på kr 300,-

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no