fbpx

ODA nettverkstreff – Kvinner og innovasjon

Onsdag 13 februar kl. 15 – 17.  

Verden står midt i en teknologisk revolusjon som fører til store endringer i samfunnet. Samfunnet har behov for nye bedrifter, nye arbeidsplasser og nye forretningsområder. Vi trenger gründere som tenker stort, globalt og bærekraftig, og utnytter teknologiens mulighetsrom. I 2017 ble det etablert ca. 60 000 selskaper i Norge, hvor svært få er kvinnelige teknologigründere. En av disse kvinnelige tech-gründerne kommer til oss for å fortelle oss om sin reise.

Monica Jill Vaksdal, Gründer og CEO i Think Outside som skal fortelle oss om hvordan de utnytter oljeteknologi i et helt nytt forretningsområde. Hvordan kan teknologi fra oljebransjen bidra til tryggere ferdsel i skredterreng?

Monica bruker sin erfaring som geolog til å utvikle en banebrytende teknologi; verdens første smarte ski for skredsikker ferdsel i vinterfjellet! Flere kjente skifabrikanter er nysgjerrige, og i vinter skal teknologien testes ut i skiløypene.

Jannicke Birkevold, CEO i IDmee som skal snakke om hvordan store selskap som Dnd klarer å være innovative.

Jannicke Birkevold har over 20 års erfaring fra arbeid med utviklingsprosjekter i grenselandet mellom teknologi, kunder og organisasjon.

Hun jobber nå med DNBs interne startup som har utviklet IDmee, en løsning for digital legitimering. Før det var hun Head of Digital Innovation og har hatt ulike roller innenfor innovasjon og utvikling i DNB. Før hun kom til DNB var hun i Skatteetaten hvor blant annet var prosjektleder for innføring av aksjonærmodellen, leveringsfritak for selvangivelsen og laget scenario for nytt Folkeregister. Hun har også erfaring fra mediebransjen og frivillige organisasjoner.

Tone Gamlemshaug vil fortelle om StartupLab; Teknologi inkubatoren som DnB etablerer i Bergen.

Bli med oss på en lærerik og interessant ettermiddag med spennende foredragsholdere!

Praktiske opplysninger

Tid:                             Onsdag 13. mars kl. 15 – 17

Sted:                           StartupLAB i Dnb sine lokaler i Solheimsgaten 7C

Deltakerpris:           Gratis for alle! – Kaffe, te og vann serveres.

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no