fbpx

ODA Sør inviterer til nettverkstreff med gullpartner Bouvet.

Bli med på kick-off med Oda Sør, hos vår samarbeidspartner Bouvet!

Denne kvelden vil du få høre tre rollemodeller innen teknologi, som alle er etablert på Sørlandet, dele av sin kunnskap og kompetanse innen AI. Tema for kvelden er: Kunstig intelligens, mangfold og menneskelig ansvar.

Agenda:

17:30-18:00 – mingling og mat

18:00-18:15 – velkommen ved Oda styret og

18:15-18:30 – presentasjon av partner

18:30-18:45 – første del av programmet

18:45-19:00 – pause

19:00-19:45 – andre del av programmet

Du vil møte tre lokale rollemodeller inne på scenen denne kvelden:

Elisabeth Austad Asser. Foto: Mona Hauglid.
Elisabeth Austad Asser, har en rykende fersk doktorgrad fra Universitetet i Agder (UIA) der hun har forsket på konsekvenser av bruk av kunstig intelligens generelt – og bank spesielt. Med over 20 års erfaring fra digitalisering, salg og kommunikasjon i store norske selskaper, er Elisabeth lidenskapelig opptatt av hvordan teknologi og AI former oss både som mennesker og samfunn.
Karianne Ormseth som er prosjektansvarlig i Mechatronics Innovation Lab (MIL). Hun er teknologientusiast og jobber med å vise hvilke muligheter som ligger i bruk av ny teknologi i industrien. Nå leder hun blant annet det første store prosjektet innen 3D-print av betong i Norge, og jobber med å koble sammen ulike aktører innen kunstig intelligens for å få fart på kunnskapsheving og implementering.
Rebekka Olsson Omslandseter, som er AI-entusiast med nylig bestått doktorgrads tittel innen AI fra Universitetet i Agder (UiA), og stolt medlem av UiA’s CAIR-team som forsker på samme tema. Rebekka forsker på hvordan vi kan forbedre noen av de såkalte «algoritmene» som gjør at datamaskiner kan lære ting, og i forskningen sin har hun funnet metoder som gjør læringen bedre og mer effektiv.

Registrering

Dette eventet er gratis og åpent for alle. Du kan registrere deg ved å logge deg inn eller ved å opprette et gratis ODA medlemskap her.

OBS! Det er plassbegrensning på arrangementet.

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no