fbpx

ODA Bergen Nettverkstreff med SparebankenVest

Bli med på en lærerik kveld i regi av ODA nettverk hos vår samarbeidspartner SparebankenVest!

På agendaen står tema «Hvordan bygge en nasjonal mobilbank på grunnmuren til en tradisjonell sparebank på Vestlandet?»

Dato: 17. januar 2024 16:30 – 20:00 CET
Lokale: Sparebanken Vest, Jonsvollskvartalet, Auditoriet i 0.etasje

Sted: Jonsvollsgaten 2, 5011 Bergen, Norway

 

Bulder, en merkevare fra Sparebanken Vest, har på 4 år blitt en utfordrer og kjendis i bankverden! På EPSI 2023 for Norges mest fornøyde kunder ligger den på toppen. Bak resultatet står et samlet og fremoverlent teknologimiljø, med mange dyktige ansatte fra både Bulder og SPV. Vi har fått 3 av dem til å dele deres kompetanse og erfaringer med oss. Vi tar en tur innom produktutvikling og markedsposisjonering i Bulder, samt hvordan SPV jobber med arkitektur og tjenester som skalerer og muliggjør innovasjon.

Agenda:

16:30 – 17.00 Døren åpnes og mingling

17.00 – 17.15 Velkommen v/ Oda Nettverk og SPV

17.15 – 18.15 Første del av programmet

18.15 – 18.40 Matpause

18.40 – 19.00 Andre del av programmet

19.00 – 19.50 Sosialt og mingling


Du møter:

  Produktutvikling i Bulder v/ Pål Nielsen

Pål er leder for produktutvikling i Bulder og har tidligere lang erfaring fra ulike roller i Sparebanken Vest relatert til digital tjenesteutvikling.  Bulder startet sin virksomhet i 2019, og innlegget fokuserer på sammenhengen mellom merkevare og innovasjon som virkemiddel. I tillegg deler han erfaringer om hvordan man jobber for å få fart på butikken i Bulder.

   Arkitektur i Sparebanken Vest v/ Lars Madsen

Lars jobber som leder for Banking Services Solutions i SPV, og har ansvaret for bankens API plattform, ID plattform og Sky plattform. Han har vært i banken i over ti år, og jobbet som utvikler, arkitekt og IT leder. Han har også erfaring fra en bank i London. Banking Services lager tjenester som gjør at andre kan bygge løsninger for kundene våre – inkludert Bulder, nettbank og mobil fra Sparebanken Vest, Bedriftsmarked,  Folio og Open Banking. Lars vil snakke om hvordan vi leverer til flere segment og kundekanaler samtidig på samme plattform – «flere banker til prisen av en».

  Markedsstrategi og posisjonering av Bulder v/ Benedicte Tvedt Pedersen

Benedicte jobber som Head of Digital Marketing i Bulder, og er en av årets Volume konferanse foredragsholdere. Bulder har gått fra null kunder i 2019, til over 70.000 kunder, 47 milliarder kroner i utlån og kjennskap hos halvparten av Norges befolkning i 2023. Benedicte er en allsidig markedsfører med erfaring fra både byrå- og kundesiden. Hun brenner for merkevarebygging og trives best i skjæringspunktet mellom strategi og kreativitet.
I innlegget kommer Benedicte til å fortelle om hvordan Bulder har jobbet med merkevarebygging og posisjonering, og det bevisste valgte om å kommunisere på en måte som ingen annen bank har gjort før.

Registrering

Dette eventet er gratis og åpent for alle. Du kan registrere deg ved å logge deg inn eller ved å opprette et gratis ODA medlemskap her.

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no