fbpx

ODA Sør-Vest Nettverkstreff med Knowit: LYKKE som karrierekompass


Velkommen til årets første arrangement med ODA Sør-Vest x Knowit.

I dagens hurtigskiftende arbeidsmarked er det viktigere enn noen gang å finne en dypere mening og tilfredshet i det vi gjør. Vi ønsker å sette lys på vår tilnærming til karriereutvikling, der målet ikke kun er å oppnå ytre suksess, men også å dyrke indre velvære.Vitenskapelige studier har identifisert flere nøkkelkomponenter som bidrar til vår opplevelse av lykke: positive relasjoner, engasjement i meningsfylte aktiviteter, oppnåelse av mål, og opplevelsen av å være en del av noe større enn oss selv.

Vi har har samlet to inspirerende foredrag som fokuserer på det å bringe mer lykke inn i karriere og hverdag.

Dette arrangementet er for deg som ser verdien i å forstå sammenhengen mellom personlig velvære og profesjonell suksess. Vår søken etter lykke og suksess er ofte flettet sammen, men det er ikke alltid klart hvordan det ene kan fremme det andre. Bli med oss for å utforske hvordan lykke kan guide deg mot å oppnå dine karrieremål!

Hva kan du forvente?

Silhuett av byster Sosiale aktivteter som booster lykke-følelsen og påfyll av nettverksbygging

Hjerne Hvordan sette gode OKR mål og se hvordan små, målrettede skritt kan lede til store fremskritt i din profesjonelle utvikling

Elektrisk lyspæreViste du at personer som aktivt integrerer målsettinger og positivitet i sitt arbeidsliv, ikke bare oppnår høyere nivåer av personlig tilfredshet, men også tenderer til å være mer produktive og suksessfulle i sine karrierer?

Hvem kan du forvente?

Ketil Espenæs har mange års erfaring fra konsulentbransjen og spesialiserer seg på samspillet mellom mennesker, prosesser og teknologi. Ketil har bygget opp en satsning innen ledelsesrådgivning og har vært salg og markedsleder i et anerkjent konsulenthus. For tiden bygger han opp en forretningskonsulentavdeling i Knowit Stavanger. I en utfordrende hverdag hvor man balanserer kulturbygging, teamfølelse og motiverende arbeid for konsulenter i oppdrag hos kunde, har Ketil brukt lykkeforskning og smarte mål for å både hjelpe seg selv og de ansatte å arbeide mot suksess og lykke i karrieren.

Sidsel Lindsø is a passionate geologist and leadership enthusiast. She formed ExploCrowd as a result of an international career, where she saw her fair share of bad leadership and inequality. She wanted to prove that things didn’t have to be this way in business.
Explocrowd is all about setting the scientist free while ensuring that all the different diciplines work closely together. The underlying recipe is mutual respect for everyone’s strengths and weaknessses, and being able to talk open and constructively about these topics.

Program

17:30 Dørene åpner hos Knowit – Fjordpiren // Laberget 22, 4020 Stavanger, Norway
18.00 Velkommen til ODA x Knowit Nettverkssamling
18:15 Lykke som Karrierekompass: Motivasjon gjennom en målrettet hverdag – Ketil Espenæs, Knowit
18:45 Lett servering og mingling
19:30 Creating joyous working environment – Sidsel Lindsø, ExploCrowd
19:50 Nettverksaktivitet
20:10 Avslutning – ODA Sør-Vest
20:30 Dørene lukkes

👉 Registrering

Dette eventet er gratis og åpent for alle. Du kan registrere deg ved å logge deg inn eller ved å opprette et gratis ODA medlemskap her.

 

Vi anbefaler å ta buss eller tog til arrangementet, men det er også mulig å parkere i nærheten av Fjordpiren.

Vi ser frem til å møte dere til årets første arrangement sammen med oss!

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no