fbpx

Nettverksmøte ODA-nettverk Bergen x HVL – en oppdatering fra teknologifronten

Er du utvikler, teknolog eller utenom det vanlige interessert i feltet? Lurer du på hva de andre i tech-bransjen arbeider med eller hvilke teknologier de bruker?

Dagens teknologiske utvikling skjer utrolig raskt, og det er ikke alltid lett å holde seg oppdatert. Vi inviterer studenter og næringsliv til å få en oppdatering fra spennende foredragsholdere, som skal gi deg innsyn i ulike deler av bransjen og fra teknologifronten, og vi har utfordret dem til å ta et lite dypdykk ned i techstacken.

Foredragsholdere

Astrid Tessem – utvikler i TV 2
Astrid skal fortelle oss om personalisering av sport på nettsiden til TV 2 Play. Hva er egentlig god personalisering når det kommer til sport? Og kan man få folk til å bli interessert i annen sport enn de pleier å se på? Astrid tar utgangspunkt i utfordringene med sportspersonalisering, og hvordan de har valgt å løse dette på TV 2 Play.

Linn Veronica Bredesen – CEO Kunnusta
Linn skal fortelle oss om videoproduksjonsplattformen deres Mimir. Dette er et ungt teknologiprodukt som integrerer og samhandler med mange eksterne tjenester. Hun kommer til å ha fokus på på skybaserte løsninger, serverless infrastruktur og cloud native fra bunnen og opp.

Henriette Lien Rebnor og Embla Øye – Systemutviklere i Bouvet
Henriette og Embla skal snakke om semantisk teknologi. Hva er egentlig RDF, tripler og ontologier? Og hvordan kan RDF brukes? I denne presentasjon skal vi se nærmere på disse spørsmålene, og vise hvordan man kan bruke semantisk teknologi i den virkelige verden.

Ina Espås, Seniorkonsulent, Knowit Consulting Bergen
Vi jobber med å skape nye og innovative løsninger som skal forenkle og forbedre hverdagen vår – og med AI blir vi mer datadrevet enn noen gang. I bunnen av mange løsninger ligger systemer med begrensninger og med inntil 30 års historikk i datagrunnlag og kode. Hvorfor må vi fortsatt forholde oss til disse systemene og hvordan skal vi sikre at vi lager gode løsninger med disse i bunnen?

Registrering

Dette eventet er gratis og åpent for alle. Du kan registrere deg ved å logge deg inn eller ved å opprette et gratis ODA medlemskap her.

 

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no