fbpx

8.mars Nettverksmøte – Vestlandets Tech-Kvinner: Sikkerhet i en usikker tid

I anledning kvinnedagen inviterer vi til et frokostseminar der målet er å samle kvinner (og menn) fra alle hjørner av næringslivet for å utveksle gode råd, dele erfaringer og ikke minst, feire kvinnelige rollemodeller som bryter barrierer og viser vei i tech-industrien. Dette arrangementet er for deg, enten du er en veteran innen teknologi, ny i feltet, eller rett og slett nysgjerrig på hvordan tech påvirker hverdagen og fremtiden vår.

Frokostseminaret vil dekke et bredt spekter av aktuelle temaer – fra forståelsen av sosial manipulasjon og dets innvirkning på vår digitale verden, til praktiske råd om cybersikkerhet for både deg og bedriften du jobber i.

Vi vil også utforske de nyeste trendene og truslene innen cybersikkerhet, og hvordan vi kan utnytte kunstig intelligens på en etisk og trygg måte. Ved å delta på seminaret ønsker vi å gi deg innsikt og verktøy for å navigere i tech-verdenen med selvtillit og sikkerhet.

Arrangementet vil ikke bare belyse de mange utfordringene vi møter i vår digitale hverdag, men også alle mulighetene som ligger foran oss. Det er en sjelden mulighet til å nettverke, lære, og vokse sammen med andre ambisiøse kvinner som deler din interesse for teknologi og innovasjon.

Sett av datoen i kalenderen og følg med etter hvert som vi oppdaterer arrangementet med nye foredragsholdere og innlegg til programmet!

 

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no