fbpx

ODA Sør-Vest Nettverkstreff med Platinumpartner Cegal

Velkommen til nettverkstreff med Platinumpartner Cegal!

Dato: 15.09.2022
Tid:  kl. 18:30 – 21:30
Sted: Cegal, Vestre Svanholmen 4, 4313 Sandnes

Nettverkstreffet er gratis og for medlemmer av ODA-Nettverk.
> Meld deg inn i ODA først dersom du ikke allerede er medlem.

Meld deg på her!

Empowerment & Resilience

Den 15. september har vi gleden av å invitere til høstens nettverkstreff sammen med platinumpartner Cegal. Denne gang ønsker vi å utstyre deg med en verktøykasse av tips og teknikker som avleder stress og frykt – og gjør deg mer motstandsdyktig, både på jobb og ellers i livet. Det skal handle om personlig utvikling og det å mobilisere sin egen kraft. Bli med å få en «goodie-bag» av inspirasjon og styrkebaserte verdier som du kan omsette i eget liv!

Program 
18:30  Registering og mingel
19:00  Empowerment & Resilience – del 1:

Velkommen til nettverkstreff med partner Cegal
ODA nettverk Sør-Vest v/konferansier 

Mental styrketrening –  teknikkene du trenger for å trene kroppens viktigste muskel; hodet!
v/ gjestetaler Cecilie Ystenes
Du kjenner henne kanskje allerede fra boka «Stå støtt» eller podkasten GRIT. Gjestetaler Cecilie Ystenes er mentaltrener og ekspert på selvledelse, og har jobbet med noen av verdens og Norges største prestasjonskulturer. På ODA nettverkstreff gir hun deg konkrete og forskningsbaserte verktøy, som du kan ta i bruk med det samme.  

Sofaprat, personlige historier og inspirasjon for alle i møte med motgang og utfordrende situasjoner
v/Anette Holthe, Recruting Specialist i Cegal 

Anette jobber med rekruttering og employer branding i Cegal, Hun brenner for at historier skal bli fortalt og øsnker i dag å trekke frem inspirerende erfaringer rundt «resilience in action» Anette leder dagens sofaprat og har tatt med seg noen av sine kollegaer, som deler personlige historier og gir tips til viktige verktøy som du kan ha nytte av for å bygge mental styrke i din hverdag.

20:15 Servering og nettverksbygging
20:45 Empowerment & Resilience – del 2

Flow and restore!
v/Siri Tuseth, Satya Yoga 
Siri driver Satya Yoga i Sandnes og jobber med yoga som fysisk ivaretagelse, men også like mye for å kunne ta vare på en god mental helse og motstandskraft. I tillegg til å drive sin egen business, og alle oppgaver det innebærer, er Siri også yoga instruktør, både for bedrifter og på eget senter. Hør hvordan yoga har endret hennes og andres livsstil, og få med deg noen enkle og gode øvelser for «flow and restore».

Initiativer ODA nettverk Sør-Vest
v/ Stine Selvikvåg, leder ODA nettverk Sør-Vest 

21:30 Vel hjem! 

Arrangementet avholdes som fysisk nettverkstreff i Cegal sine kontorlokaler på Forus, Sandnes. Sett av 15. september fra kl. 19:00 -21:30 og bli med på nok en magisk ODA aften!

Meld deg på her!

Med vennlig hilsen,
ODA Sør-Vest & Cegal

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no