fbpx

ODA Bergen Nettverkstreff med Gullpartner DNB

Velkommen til Nettverkstreff med Gullpartner DNB i Bergen!

Når: 25. august kl. 17:00-20:00
Hvor: DnB Bank ASA avd. Solheimsviken, Solheimsgaten 7C, 5058 Bergen

**Påmelding åpner snart**

Nettverkstreffet er gratis og for medlemmer av ODA-Nettverk. Ønsker du også å bli medlem?
> Meld deg inn i ODA

Sikkerhet og risiko i en urolig tid

Få virksomhetsledere har vært gjennom mer krevende tider enn det vi står i nå. Cyberangrep, krigføring fra vårt naboland, spionasje, korrupsjon, påvirkningsoperasjoner og betydelig økte sosiale forskjeller er bare noen faktorer som påvirker risikobildet for de aller fleste virksomheter.

Dag Søberg og Kristian Thaysen fra Agenda Risk kommer til oss for å redegjøre for risikobildet og gi innspill til hvordan man bør innrette seg i en ny hverdag. Dag og Kristian har betydelig erfaring fra en lang rekke saker og problemstillinger som vil demonstrerer med all tydelighet hvilken risiko vi står overfor og hvordan man bør forberede seg. Uttrekningen av det norske militære bidraget i Afghanistan samt datainnbrudd og sabotasjeaksjoner i norsk næringsliv er bare to spennende og lærerike temaer som vil bli belyst.

Velkommen!

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 10.000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og over 80 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no