fbpx

ODA Mentor: The start of something new

Torsdag 1. september har vi kick off for mentorinitiativene i ODA – ODA Mentor og ODA Executive. I år har det vært rekordstor etterspørsel etter plasser, og vi er totalt 35 mentorer og mentees. Vi gleder oss stort over alle relasjonene som styrkes og som gir alle deltakerne gjensidig læring, erfaringsutveksling, nettverksbygging og synliggjøring av kompetanse.

Bidragsytere på kick off er også Tonje Flack fra Fuelbox som skal snakke om hvordan man kan ha en god samtale.

Vi gleder oss til et nytt mentorår!

Tusen takk til vår partner og sponsor for denne kvelden, Knowit.

Knowit er et nordisk konsulenthus for fremtidens digitale løsninger. Med en unik kombinasjon av kompetanse innen IT, design, kommunikasjon og management, utvikler vi innovative og bærekraftige løsninger som gir kundene våre høy forretningsverdi.

I Knowit har vi en kultur preget av åpenhet, forståelse for kundens virksomhet, høy spisskompetanse og vilje til kontinuerlig utvikling. Med nesten 4000 ansatte står likestilling og mangfold sterkt, og det er derfor en selvfølgelig at alle hos oss skal ha de samme forutsetningene for å lykkes og trives hos oss i sin arbeidshverdag.  

Vil du vite mer eller kanskje bli en del av oss? Les mer om Knowit her eller send en epost til hei@knowit.no for en uforpliktende prat.

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no