fbpx

ODA Sør-Vest Nettverkstreff med Sølvpartner Crayon

Velkommen til nettverkstreff med Sølvpartner Crayon!

Dato: 24.11.2022
Tid:  kl. 18:00–22:30
Sted: Crayon, Kontorveien 15, 4020 Stavanger

Nettverkstreffet er gratis og for medlemmer av ODA-Nettverk.
> Meld deg inn i ODA først dersom du ikke allerede er medlem.

Meld deg på her!

Trygghet+Nysgjerrighet = Den nye superkraften! 

Den 24. november har vi gleden av å invitere til en samling hos vår partner Crayon i Stavanger. Våre nettverkstreff har alltid fokus på utvikling. Denne gang vil vi hjelpe deg å bli tryggere, slik at du tørr å være enda mer nysgjerrig, for nysgjerrighet er nemlig den nye superkraften!

Program:  
18:00 Registrering, mingling og servering
18:45 Trygghet + Nysgjerrighet – del 1:

Velkommen til nettverkstreff med Crayon  
v/ODA-Nettverk Sør-Vest & Crayon

Verdien av å ikke kunne alle svarene 
v/Jennifer Sveigdalen, Crayon

Beskriver seg selv om en kritisk tenker og en heltidsnerd. Hun har jobbet med IT og sikkerhet i 30 år og som evig student ble hun akkurat ferdig med sin andre mastergrad innen IT. Hun skal dele sin kunnskap og samtidig fortelle om verdien av å ikke kunne alle svarene innen sikkerhet. (innlegget er på engelsk)

Security Champions Nettverk – hvorfor inkludere alle i arbeid med sikkerhet?
v/Rameen Khan, Crayon

Sky- og sikkerhetskonsulent i Crayon. Hun er utdannet dataingeniør fra OsloMet, der hun i 2020 ble kåret til Årets student. Rameen brenner for mangfold og inkludering og jobber som frivillig i bl.a. Den Norske Dataforening. Rameen var initiativtaker til NRKs tverrfaglige Security Champions nettverk. Hun skal fortelle om erfaringene fra dette arbeidet, viktigheten av å sikre forankring i ledelsen og hvor langt en bedrift kan nå ved å inkludere alle i sikkerhetsarbeidet.

FuelBox «Nysgjerrighet, den nye superkraften»
v/Victoria Høie Stensø og Kjetil Gustavson 
Victoria og Kjetil har den siste tiden hatt mange foredrag rundt om i landet, de inspirerer og får frem nysgjerrigheten i oss og vil snakke om hvordan vi kan oppnå psykologisk trygghet i team og organisasjoner som en driver for prestasjoner og resultater. Hvordan dette henger sammen med nysgjerrighet som superkraft? Det må du på foredrag for å forstå!

20:40 Konsert – Hilde Selvikvåg  
Med sine fengende poplåter som «Karusell», «Indie» og «Anemone» har hun sneket seg inn i manges hjerter og blitt en av landes mest spilte artister på norsk radio. Nå skal hun slippe ny låt, og vi gleder oss til å høre henne opptre hos oss!

Vi holder dørene åpne etter konserten frem til 22:30 for de som ønsker å mingle videre ut over kvelden.

Med vennlig hilsen,
ODA Sør-Vest & Crayon

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no