fbpx

ODA Sør-Vest Nettverkstreff med Sølvpartner Crayon

Velkommen til nettverkstreff med Sølvpartner Crayon!

Dato: 24.11.2022
Tid:  kl. 18:00–22:30
Sted: Crayon, Kontorveien 15, 4020 Stavanger

Nettverkstreffet er gratis og for medlemmer av ODA-Nettverk.
> Meld deg inn i ODA først dersom du ikke allerede er medlem.

Meld deg på her!

Trygghet+Nysgjerrighet = Den nye superkraften! 

Den 24. november har vi gleden av å invitere til en samling hos vår partner Crayon i Stavanger. Våre nettverkstreff har alltid fokus på utvikling. Denne gang vil vi hjelpe deg å bli tryggere, slik at du tørr å være enda mer nysgjerrig, for nysgjerrighet er nemlig den nye superkraften!

Program:  
18:00 Registrering, mingling og servering
18:45 Trygghet + Nysgjerrighet – del 1:

Velkommen til nettverkstreff med Crayon  
v/ODA-Nettverk Sør-Vest & Crayon

Verdien av å ikke kunne alle svarene 
v/Jennifer Sveigdalen, Crayon

Beskriver seg selv om en kritisk tenker og en heltidsnerd. Hun har jobbet med IT og sikkerhet i 30 år og som evig student ble hun akkurat ferdig med sin andre mastergrad innen IT. Hun skal dele sin kunnskap og samtidig fortelle om verdien av å ikke kunne alle svarene innen sikkerhet. (innlegget er på engelsk)

Security Champions Nettverk – hvorfor inkludere alle i arbeid med sikkerhet?
v/Rameen Khan, Crayon

Sky- og sikkerhetskonsulent i Crayon. Hun er utdannet dataingeniør fra OsloMet, der hun i 2020 ble kåret til Årets student. Rameen brenner for mangfold og inkludering og jobber som frivillig i bl.a. Den Norske Dataforening. Rameen var initiativtaker til NRKs tverrfaglige Security Champions nettverk. Hun skal fortelle om erfaringene fra dette arbeidet, viktigheten av å sikre forankring i ledelsen og hvor langt en bedrift kan nå ved å inkludere alle i sikkerhetsarbeidet.

FuelBox «Nysgjerrighet, den nye superkraften»
v/Victoria Høie Stensø og Kjetil Gustavson 
Victoria og Kjetil har den siste tiden hatt mange foredrag rundt om i landet, de inspirerer og får frem nysgjerrigheten i oss og vil snakke om hvordan vi kan oppnå psykologisk trygghet i team og organisasjoner som en driver for prestasjoner og resultater. Hvordan dette henger sammen med nysgjerrighet som superkraft? Det må du på foredrag for å forstå!

20:40 Konsert – Hilde Selvikvåg  
Med sine fengende poplåter som «Karusell», «Indie» og «Anemone» har hun sneket seg inn i manges hjerter og blitt en av landes mest spilte artister på norsk radio. Nå skal hun slippe ny låt, og vi gleder oss til å høre henne opptre hos oss!

Vi holder dørene åpne etter konserten frem til 22:30 for de som ønsker å mingle videre ut over kvelden.

Med vennlig hilsen,
ODA Sør-Vest & Crayon

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 10.000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og over 80 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no