fbpx

ODA Bergen Nettverkstreff med Platinumpartner Capgemini

Velkommen til Nettverkstreff med Platinumparter Capgemini!

Når: 10. november kl. 16:30-19:00
Lokale: Auditoriumet i 1.etasje hos Capgemini
Hvor: Krinkelkroken 1, 5014 Bergen

Nettverkstreffet er gratis og for medlemmer av ODA-Nettverk. Husk å melde deg inn først dersom du ikke allerede er medlem. > Meld deg inn i ODA

Påmelding

VR, AR og metaverse i den virkelige verden

Er du nysgjerrig på hva VR, AR og metaverse egentlig er? Lurer du på hvordan VR/AR benyttes i arbeidslivet, for eksempel for å gi bedre helse til barn og unge? Har du lyst til å teste ut VR-utstyr? Da er dette arrangementet for deg!

Vi starter med foredrag som skal ta oss gjennom begrepene VR, AR og metaverse, og dele erfaringer med bruk av VR/AR i dagligliv og arbeidsliv. Etter foredragene blir det anledning til å teste VR-utstyr, benytt muligheten til å teste noen av mulighetene.

Åsa Bruhagen
Senior IT Transformation Manager i Capgemini AS

Åsa er senior rådgiver og prosjektleder i Capgemini’s enhet for Business Technology Solutions. Hun arbeider i grensesnittet mellom forretning og den tekniske utviklingen og har et gryende interesse for VR/AR-teknologi. Åsa er også styremedlem i ODA Bergen og brenner for å få flere kvinner aktive innen teknologi.

Keith Mellingen
VR/AR direktør i Rainfall/Leder for VRINN

Keith er en nasjonalt kjent skikkelse i VR/AR-miljøet, med et stort og glødende engasjement for å benytte VR/AR-teknologi i næringsliv, offentlig sektor og akademia.

Keith skal gi oss en bedre innsikt i hva VR, AR og metaverse er, og hvordan denne teknologien benyttes på ulike arenaer i dag.

Håkon Garfors
Innovatør i Helse Vest IKT

Håkon jobber som innovatør med fokus på brukeropplevelse og bruk av teknologi i Helse Vest. Han har over 10 års erfaring på området; alt fra utvikling av opplevelser til aktiv terapi sammen med pasienter i VR. Håkon har jobbet mye med barn og unge der VR har vært en sentral del av behandlingen, og på dette foredraget skal vi få høre mer om hvordan VR/AR kan brukes for å gi bedre helse.

Program:
16.30: Dørene åpner, registrering og mingling
17.00: Intro ODA og women@cap
17.10: Første foredrag
17.30: Pause og mingling
17.45: Neste foredrag og spørsmålsrunde
18.15: Vi beveger oss opp til Capgemini sitt kontor i 7.etasje for å teste utstyr
19.00: Ferdig

Velkommen!

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 6000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og over 70 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no