fbpx

ODA Bergen Nettverkstreff med Platinumpartner Capgemini

Velkommen til Nettverkstreff med Platinumparter Capgemini!

Når: 10. november kl. 16:30-19:00
Lokale: Auditoriumet i 1.etasje hos Capgemini
Hvor: Krinkelkroken 1, 5014 Bergen

Nettverkstreffet er gratis og for medlemmer av ODA-Nettverk. Husk å melde deg inn først dersom du ikke allerede er medlem. > Meld deg inn i ODA

Påmelding

VR, AR og metaverse i den virkelige verden

Er du nysgjerrig på hva VR, AR og metaverse egentlig er? Lurer du på hvordan VR/AR benyttes i arbeidslivet, for eksempel for å gi bedre helse til barn og unge? Har du lyst til å teste ut VR-utstyr? Da er dette arrangementet for deg!

Vi starter med foredrag som skal ta oss gjennom begrepene VR, AR og metaverse, og dele erfaringer med bruk av VR/AR i dagligliv og arbeidsliv. Etter foredragene blir det anledning til å teste VR-utstyr, benytt muligheten til å teste noen av mulighetene.

Åsa Bruhagen
Senior IT Transformation Manager i Capgemini AS

Åsa er senior rådgiver og prosjektleder i Capgemini’s enhet for Business Technology Solutions. Hun arbeider i grensesnittet mellom forretning og den tekniske utviklingen og har et gryende interesse for VR/AR-teknologi. Åsa er også styremedlem i ODA Bergen og brenner for å få flere kvinner aktive innen teknologi.

Keith Mellingen
VR/AR direktør i Rainfall/Leder for VRINN

Keith er en nasjonalt kjent skikkelse i VR/AR-miljøet, med et stort og glødende engasjement for å benytte VR/AR-teknologi i næringsliv, offentlig sektor og akademia.

Keith skal gi oss en bedre innsikt i hva VR, AR og metaverse er, og hvordan denne teknologien benyttes på ulike arenaer i dag.

Håkon Garfors
Innovatør i Helse Vest IKT

Håkon jobber som innovatør med fokus på brukeropplevelse og bruk av teknologi i Helse Vest. Han har over 10 års erfaring på området; alt fra utvikling av opplevelser til aktiv terapi sammen med pasienter i VR. Håkon har jobbet mye med barn og unge der VR har vært en sentral del av behandlingen, og på dette foredraget skal vi få høre mer om hvordan VR/AR kan brukes for å gi bedre helse.

Program:
16.30: Dørene åpner, registrering og mingling
17.00: Intro ODA og women@cap
17.10: Første foredrag
17.30: Pause og mingling
17.45: Neste foredrag og spørsmålsrunde
18.15: Vi beveger oss opp til Capgemini sitt kontor i 7.etasje for å teste utstyr
19.00: Ferdig

Velkommen!

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no