fbpx

TechpointTechpoint er blitt en av Norges største næringslivskonferanser, og samler over 1200 innovatører, tenkere, ledere og kreative mennesker fra hele næringslivet i Kristiansand. Her rettes søkelyset mot hvordan teknologi bidrar til å forme fremtidens virksomheter og et bærekraftig samfunn.

Hvert år samles noen av noen av Nordens mest suksessfulle og fremtidsrettede ledere, gründere og internasjonale eksperter på Techpoint for å dele sin kunnskap og refleksjoner om hvordan vi bygger fremtiden i dag.

ODA Sør er samarbeidspartner med Techpoint

Tidligere i år inngikk ODA Sør et samarbeid med Techpoint.

– For meg er partnerskapet mellom ODA-Nettverk og Techpoint noe mer enn bare en konferanse. Jeg er glad og stolt over å være en del av et initiativ som aktivt driver endring og viser kvinner at teknologi- og teknologinæringer er for dem. Alle har samme potensial for suksess, og vi trenger alle type mennesker for å skape det beste samfunnet, sier Anna Trillo, leder for ODA Sør.

Anna lover god stemning og faglig påfyll i en egen lounge allerede under årets Techpoint, som går av stabelen i Kilden 18.-19. september.

Meld deg på! Medlemmer av ODA-Nettverk får 10 prosent rabatt

Techpoint 2024 arrangeres i Kristiansand 18. – 19. september. Er du medlem av ODA-Nettverk, får du 10 prosent rabatt. Skriv inn kodeordet «medlem-oda» på bestillingssiden, i feltet hvor det står «jeg har en rabattkode», og trykk på den grønne teksten for å validere rabatten.

Er du ikke medlem av ODA-Nettverk, kan du opprette et gratis ODA medlemskap her.

Meld deg på Techpoint her!

 

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Anna Trillo, leder for ODA Sør, annat@odanettverk.no.

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no