fbpx

Teknologi og Mangfold – Hvordan bryte barrierer og bygge en inkluderende fremtid

⏰ 28. september 2023 – 05:30 ➤ 28. september 2023 – 08:30
🖈 Innoasis, Sverdrups gate 27, 4007 Stavanger
📞 Monika Dyrendahl / monikam@odanettverk.no

bilde Teknologi og mangfold er et komplekst og viktig tema som setter fokus på den essensielle forbindelsen mellom teknologisk utvikling og samfunnsmessig mangfold. Arrangementet bringer sammen erfarne foredragsholdere og gir en verdifull plattform for refleksjon og diskusjon. Grip sjansen til å lære, la deg inspirere og engasjere i de spennende temaene som blir presentert denne kvelden.

bilde Karin Anita Svindseth er førstekvinne ut og skal snakke om investeringer. Karin startet med 250 kr/mnd i sparing i fond som student, og har i dag etablert eget investerings-AS som hun driver som hobby. Karin har lært 9-åringen sin å investere, og forteller deg hvordan du kan investere og bygge investeringsportefølje, selv uten millioner på kontoen. I tillegg kommer myter og fakta om investeringer, og hvorfor investeringer bidrar til å øke mangfold, gi deg trygghet og mer påvirkningskraft i verden.bilde

bilde Tove F. Newermann er seniorkonsulent i Data & Analytics, og har arbeidet med flere store og komplekse teknologitransformasjoner siden hun gikk ut fra Business Analytics på NHH. Internt i D&A er hun en del av faggruppen Data Strategy & Transformation. Anders Bennæs er konsulent i Data & Analytics, og har en master fra NTNU med spesialisering i kunstig intelligens. Internt i EY er han med i faggruppen for GenAI, i tillegg til at han har arbeidet på flere IT-implementeringsprosjekter. De kommer for å snakke om generativ AI’s raske utvikling og dens innvirkning på den digitale verden. Foredraget belyser hvordan mangfold, eller dets fravær, kan forsterke bias og stereotypier. Hvordan kan generativ AI navigeres og formes for en mer inkluderende fremtid?bilde

bilde Til slutt kommer også Martin Venaas og Sebastian Aasland fra Kakadu for å snakke om hvordan de i sin arbeidshverdag jobber med å navigere i en digital verden og hvordan de utfordrer ved å fjerne barrierer.

Velkommen til høstens første samnlig og en innholdsrik kveld med tankevekkende foredrag og meningsfulle diskusjoner om fremtidens teknologiske landskap!

Program

17:30 Dørene åpner hos Innoasis// Sverdrups gate 27, 4007 Stavanger
18.00 Velkommen til ODA x EY x Nordic Edge nettverksttreff
18:10 Icebreaker
18:30 Lær investering! – Karin Anita Svindseth, DSD
18:50 Mingling med enkel servering
19:30 Musikalsk Innslag – Olav Larsen
19:45 Fra data til beslutning: Mangfoldets rolle i kunstig intelligens – Tove F. Newermann og Anders Bennæs, EY
20:05 Navigere i en Digital Verden: Hvordan Kakadu fjerner barrierer – Martin Venaas og Sebastian Aasland, Kakadu
20:25 ODA nettverk Sør-Vest har ordet
20:30 Faglig program slutt
21:30 Dørene lukkes

Registrering

Dette eventet er gratis og åpent for alle. Du kan registrere deg ved å logge deg inn eller ved å opprette et gratis ODA medlemskap her.

 

Det er begrenset med parkering ved Innoasis, vi reiser derfor grønt så langt vi kan
Dersom det likevell er behov for parkering, kan dere parkere bilen ved Finansparken eller ved Konserthuset.

Vel møtt!

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no