fbpx

Platinumpartner EY inviterer til nettverkstreff 17. oktober – hersketeknikker og effektene på arbeidsmiljøet

Hersketeknikker er dessverre noe mange av oss kommer bort igjennom karrieren. Men hvordan kjenner man dem i igjen, og hvordan skal man respondere?

På dette nettverkstreffet vil vi se nærmere på hersketeknikker, og gjennom rollespill vise typiske eksempler på ulike hersketeknikker, inkludert forslag til hvordan man kan respondere til den som utøver hersketeknikkene.

Hos EY er vårt globale formål: Building a better working world. Våre fire integrerte forretningsområder er revisjon og revisjonsnære tjenester, rådgivning, strategi og transaksjoner, og skatt og jus. I kveld er det tre foredragsholdere fra vår Forensic & Integrity-avdeling som vil holde innlegget.

Foredragsholdere:

Finn EY
Finn Hall Torgersen jr. Senior Manager, Forensic & Integrity Services, EY Norge

Finn er Senior Manager og har tjenesteansvaret for varslingstjenestene til EYs granskningsenhet. Finn har spesielt god erfaring med varsling- og granskingssaker som omfatter psykososiale forhold.


Eva V. Markusdottir Senior consultant, Forensic & Integrity Services, EY Norge

Eva har hatt flere oppdrag som tilsynsrevisor på vegne av Tilsynsrådet for advokatvirksomhet (TFA). Hun mottar og behandler varsler om kritikkverdige forhold (Whistleblowing) på vegne av våre kunder.


Sondre Torgrimsen Senior consultant, Workforce Advisory Services, EY Norge

Sondre har en mastergrad i organisasjonspsykologi og ledelse har han en sterk interesse for menneskelige faktorer og har demonstrert sin kompetanse i å lede og bidra til komplekse prosjekter.

Agenda:

  • 16:30 – Dørene åpner: mat og mingling
  • 17:15 – Velkommen
  • 17:30 – Hersketeknikker
  • 18:15 – Spørsmål og diskusjon
  • 18:30 – Mingling

Arrangementet er gratis og vi står for lett servering.  Arrangementet avholdes kun fysisk og på norsk denne gangen. Vi gjør oppmerksom på at vi vil praktisere en «no show»-fee på 300 kroner. Dette fordi vi blant annet booker lokale og mat på bakgrunn av antall påmeldte.

Registrering

Dette eventet er gratis og åpent for alle. Du kan registrere deg ved å logge deg inn eller ved å opprette et gratis ODA medlemskap her.

 

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no