fbpx

Inspirasjonsdagen 2021 – Aftertalk med Karoline Nystrøm og partnere

Vi inviterer alle som ønsker til å delta på en Aftertalk for Inspirasjonsdagen 2021. Aftertalk er en uformell etterprat om årets konferanse og tema: Digital Divide. Karoline Nystrøm, CEO i Schneider Electric, snakker med spennende profiler fra våre partnere: Tina Syversen, Quality Engineer i Sopra Steria, Ingrid Woodhouse, VP People & Development i Pexip, Øyvind Stensby, Leder i Experis Ciber.

Meld deg på Aftertalk 12. mai 2021

ODA-Nettverk drives på frivillig basis og våre fantastiske partnere er grunnlaget for nettverkets eksistens. Se oversikt over alle våre støttespillere.

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no