fbpx

Inspirasjonsdagen 2021 – Aftertalk med Karoline Nystrøm og partnere

Vi inviterer alle som ønsker til å delta på en Aftertalk for Inspirasjonsdagen 2021. Aftertalk er en uformell etterprat om årets konferanse og tema: Digital Divide. Karoline Nystrøm, CEO i Schneider Electric, snakker med spennende profiler fra våre partnere: Tina Syversen, Quality Engineer i Sopra Steria, Ingrid Woodhouse, VP People & Development i Pexip, Øyvind Stensby, Leder i Experis Ciber.

Meld deg på Aftertalk 12. mai 2021

ODA-Nettverk drives på frivillig basis og våre fantastiske partnere er grunnlaget for nettverkets eksistens. Se oversikt over alle våre støttespillere.

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende møteplass for kvinner i teknologi. ODA har mer enn 10.000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet og Trondheim, og rundt 50 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no