fbpx

ODA lanserer ny medlemsportal!

I ODA har vi det siste året jobbet hardt med ytterligere skalering av mangfoldsarbeidet og i dag er vi svært stolte over å invitere deg inn til vår nye Medlems- og Community-plattform odaportal.no ! Her er alle som er opptatt av mangfold og tech velkommen, uavhengig av kjønn eller bransje. Medlemskap i ODA er, som det alltid har vært, gratis. Kjenner du noen som bør ta del i ODA og alt vi tilbyr? Del gjerne!

Vår ambisjon er at den nye plattformen skal bidra til økt mangfold, gjennom engasjement, deling og læring, både for medlemmer, grupper av medlemmer, partnere og ODA som organisasjon.

For å være medlem i ODA må du ha en aktiv profil i den nye medlemsportalen. Fra 1. juni må du ha et aktivt medlemskap i ODA for å være medlem, og du må ha samtykket til at du ønsker å motta informasjon via e-post for å motta nyhetsbrev, invitasjoner til nettverkstreff etc. Dette betyr følgende:

  1. Eksisterende medlemmer er blitt overført til den nye medlemsportalen, og vil få en invitasjon pr e-post for å aktivere profilen. Gjennom aktiveringsskjema vil du bli bedt om å fylle inn litt mer informasjon om deg, samt samtykke hva du ønsker å motta fra ODA.
  2. Nye medlemmer som har sendt oss et skjema med kontaktinfo vil motta en e-post med invitasjon med link til aktivering i den nye portalen.

Invitasjonen for aktivering av medlemskap ser slik ut:

Når du har aktivert medlemskapet ditt, kan du:

  • Melde deg på våre arrangementer
  • Få tilgang til innhold, artikler og beste praksis
  • Administrere medlemskap og partnerskap
  • Bli kjent med våre partnere
  • Og mye mer, ettersom vi bygger ut funksjonaliteten.

Aktiverer du din profil senest 14. mai er du med i trekningen av flotte premier for egen læring og utvikling. Aktivering må gjøres av både eksisterende og nye medlemmer, og er svært enkelt.

Vi gleder oss til å se deg på odaportal.no! Har du spørsmål om den nye medlemsplattformen, send oss en e-post til info@odanettverk.no.

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no