fbpx

ODA Reverse samling med Sissel Naustdal 

ODA Reverse samling med Sissel Naustdal 

Årets ODA Reverse mentoring program er godt i gang og etter første samling, hvor deltakere definerte egne verdier skal de bli utfordret på egen mindset og hvordan de håndterer ulike situasjoner. Tema for denne samlingen er Growth Mindset og er ledet av Sissel Naustdal, og arrangement foregår i Kindly sine lokaler.

 

Om workshop 

Hva betyr det å ha growth mindset og hvorfor kan våre tanker om oss selv, våre evner, talent og egenskaper ha en avgjørende betydning for hva vi får til på ulike arenaer i livet? Tanker er det som hjelper eller hindrer oss i hverdagen og livet. Antakelser om hva vi eller andre kan eller ikke kan gjøre og få til. Begrensninger gjør oss usikre, holder oss fra å begi seg ut på i spennende utfordringer, fra å holde ut når vi møter motgang og tapper oss for energi. Vårt mindset påvirker også hvordan vi ser på andre menneskers potensial og hvordan vi får til utvikling og mestring på alle arenaer i livet. 

Gjennom workshopen blir du utfordret å se på hvordan du kan navigere livet ditt gjennom å finne din livsmisjon, samt hvordan du kan bygge Growth mindset til å nå målene du har sett for deg. 

Sissel Naustdal, gründer & leder i MadeToGrow

Om foredragsholderen 

Sissel Naustdal er gründer & leder i MadeToGrow og har et brennende engasjement for å inspirere og utvikle menneskers mestring, robusthet og potensial.
Sissel har lang og omfattende erfaring innen ledelse, HR og organisasjonsutvikling fra flere år i operative HR stillinger, bl.a. i Microsoft, og som selvstendig næringsdrivende. Med erfaring fra både offentlige og private virksomheter har hun bygget opp solid kompetanse innen ledelse, samt strategisk, forretningsorientert og operativt HR arbeid, herunder utvikling av organisasjoner, ledere, medarbeidere, prestasjoner og kultur, endringsprosesser, salg, oppkjøp og selskapsfusjoner. 

Sissel er utdannet Master of Science Leadership & Organizational Psychology fra Handelshøyskolen BI, samt CTI-Coach.  

 

Om Kindly 

Kindly står for vertskap for kvelden. Kindly er ODA nettverks nyeste partner som er veldig opptatt av mangfold på arbeidsplassen. De lager ecommerce løsninger som kan brukes på mange måter og på tvers av web-baserte løsninger. 

Les mer om Kindly her 

Tusen takk til Sissel for et inspirerende workshop og til vår sølvpartner Kindly for vertskap! 

 

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no