fbpx

Få 15% rabatt på Paranoia-konferansen!

Velkommen til Paranoia den 23. og 24. mai! Over to dager snakker tankeledere, eksperter, bransjekolleger og ledere cybersikkerhet, ledelse og digitalisering. Det byr derfor på gode muligheter til å kombinere oppdateringer på cybersikkerhet med nettverksbygging og innsikt i det fremste bransjen har å by på. Det er jo også ekstra verdiskapende og møte likesinnede, drøfte hendelser, tiltak og beste praksis, samtidig som en får påfyll og inspirasjon faglig.

Rabattkode: ODA22

Som medlem av ODA-Nettverk får du 15% rabatt for alle bestillinger opp til fem billetter. Bruk koden ODA22. For fem eller flere billetter får du 25% rabatt, og hele 30% rabatt på alle bestillinger over 10 billetter.

Kjøp rabatterte billetter nå!

Ønsker du også å bli medlem?
Meld deg inn i ODA-Nettverk >

Speakers

På scenen kan du se du Nicolai Tangen (CEO, Oljefondet), Runa Sandvik (ledende sikkerehetsekspert), Eva Galperin (Director of Cybersecurity, Electronic Frontier Foundation), Jaya Baloo (prisvinnende CISO, AVAST), Jennie Vickers (Global Security Influencer of the Year 2021), Dr. Victoria Baines (anerkjent forfatter),  Sanna Diana Tomren (Top 5 Security Talent 2022, Accenture), Daniel Akenine (National Technology Officer, Microsoft Sweden), Sandra Elvin (National Security Officer, Microsoft Sweden), og mange flere.
Les mer om alle foredragsholderne >

Det er en glede å kunne ønske medlemmer av ODA-Nettverk velkommen til denne viktige arenaen for cybersikkerhet. Vi ser frem til å treffe dere der!

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no