fbpx

Nominer dine kanditater til ODA Awards innen onsdag 12. april

På Inspirasjonsdagen 4. mai vil ODA Awards deles ut til den kvinnen, mannen og organisasjonen som har bidratt mest til kjønnsmangfold i teknologibransjen.

Vet du om noen som har vært synlige i arbeidet med å øke mangfold i vår bransje eller som har konkrete resultater å vise til? Fra i dag og frem til 12. april kan du nominere dine kandidater til ODA Awards. Nominer via knappen under.

Nominer til ODA Awards 2023

 

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 6000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og over 70 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no