fbpx

Lubna Jaffery is coming to ODA Inspiration Day 2024

Lubna Jaffery is the Minister of Culture and Equality in the Norwegian Government.

Representing the Labour Party, she oversees cultural policy, policies on equality and discrimination, media, sports, as well as gaming and lottery regulation, in addition to coordinating governmental policies related to the voluntary sector.

We’re excited to have Lubna share her insights on the status of gender equality in Norway and future plans at ODA Inspiration Day on June 6th at the Oslo Concert Hall and online.

For further details and registration, please visit the ODA Inspiration Day 2024 event page.

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no