fbpx

God stemning med Kjersti Idem – Åpent foredrag

«God stemning» er et foredrag som gir konkrete redskaper til hvordan du kan skape bedre relasjoner til andre. Kjersti snakker blant annet om hvorfor mange er så redde for konflikter, og om hvorfor det er skummelt å si noe som er viktig for deg.Hun snakker også konkret om hva som skal til for å få et bedre arbeidsmiljø. Foredraget er i tillegg underholdende og formidles på en personlig og lett forståelig måte.

Kjersti Idem har mange år bak seg i mediebransjen, blant annet som programleder i TVNorge, P4 og Radio 1. Hun er relasjonsterapeut og står bak podcasten Relasjonspodden sammen med Dora Thorhallsdottir. Med 20 års erfaring fra kommunikasjon har Kjersti grundig kjennskap til mellommenneskelig samspill.

Foredraget er åpent for alle – spre ordet og registrer dere i påmeldingsskjemaet

Meld deg på God Stemning med Kjersti Idem!

Vi gleder oss!

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no