fbpx

ODA Mentor: Vær modig og få gjennomslag

Velkommen til ODA Mentorsamling hos Gullpartner Eika!

Når: 27. september kl. 16:30-20:00
Hvor: Eika Gruppen AS, Parkveien 61, Oslo

**ODA Mentor er et eget program i ODA og kun for registrerte deltakere av mentorprogrammet.** Vil du vite mer om ODA Mentorinitiativ? Les mer her >

Meld deg på!

Den 27. september skal deltakere i vårt ODA Mentorprogram ha deres andre samling med et veldig spennende tema – hvordan skal vi få gjennomslag! Mye av tiden på jobb, bruker vi til å kommunisere. Vi trenger å sikre at vi legger igjen et best mulig avtrykk og tørr og presisere våre meninger. Skal vi få gjennomslag, må vi ha mot til å utfordre og utale tydelig det vi mener. Vi er så heldige at vi har Grete Valseth fra Dale Carnegie som fasilitator en interaktiv kveld!

Om Grete Valseth

Møt en av «topp 10 selgere» i Dale Carnegie som er representert over hele verden med over 300 kontorer. Grete Valseth har vært ISO-sertifisert Dale Carnegie-trener siden 2007 og forstår business.

18 års salgserfaring fra IT bransjen er et godt fundament for å trene både ledere og selgere til å møte et stadig mer utfordrende og komplekst marked.

Når Grete ikke er på oppdrag for å trene ledende bedrifter til å prestere bedre, hjelper hun folk å holde seg fysisk aktive.

Foto: Grete Valseth

Om vertsbedrift Eika

Eika Gruppen er en spennende arbeidsplass med nær 700 lagspillere. Vi har kontorer på 4 steder i Norge: Trondheim, Gjøvik, Hamar og Oslo, i tillegg har vi et teck-miljø i Polen. Vår jobb er å levere produkter, tjenester og infrastruktur til de 52 bankene i Eika alliansen, så kan de bruke tid på det aller viktigste: å ta vare på kundene!

Som medarbeider i Eika Gruppen, bidrar vi til at bankene styrker sin posisjon og konkurransekraft, og dermed vekst og utvikling i sitt lokalmiljø. Våre verdier – pålitelig, engasjert og modig – definerer vår kultur og måten vi jobber på.

Vi er ett Eika. Sammen styrker vi lokalbankene.

Ønsker du bli bedre kjent med oss? Følg oss gjerne på LinkedIn og Instagram – der får du innsikt i vår spennende reise mot å bli et data- og teknologidrevet selskap. Vi er alltid på jakt etter nye lagspillere, så er du nysgjerrig, har ambisjoner og et ønske om å utvikle deg videre, bør du sjekke våre ledige stillinger!

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no