fbpx

ODA Nettverkstreff med Platinumparter EY – Bli med på Cyber War games

Velkommen til Nettverkstreff med Platinumparter EY!

Når: 29. september kl. 16:30-20:00
Hvor: Factory Tøyen, Kjølberggata 21, 0653 Oslo, Norway
Merk at det kun er fysisk deltakelse på dette treffet. Det er viktig at du har med egen PC.

Nettverkstreffet er gratis og for medlemmer av ODA-Nettverk. Husk å melde deg inn først dersom du ikke allerede er medlem: > Meld deg inn i ODA

Påmelding

Hvordan forbereder toppledelsen i selskaper seg på å effektiv håndtere større cyberangrep? Bli med på Cyber War games, og finn ut!  

Cyber War games er en øvelse som EY gjennomfører med kunder for å forberede dem på uventede problemstillinger og stress som kan oppstå ved en sikkerhetshendelse. Øvelsen krever ingen forkunnskaper, slik at dette vil være en lavterskel, lærerik og artig opplevelse for alle som deltar. Dere blir delt inn i lag på rundt 6 stykker og får utdelt roller og oppgaver ved start. Det er viktig at du har med egen PC.

Spillet går ut på å dele hvert lag inn i to grupper som skal spille mot hverandre; War Room og Board Room.

Opplegget vil bestå av en liten introduksjon til reglene (30min), men mest praktisk utførelse og moro (1 time). Det er viktig at deltagerene har med PC og mobiltelefon.

Velkommen!

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no