fbpx

ODA Nettverkstreff med Gullpartner Amesto: Vinneroppskriften for morgendagens arbeidsliv

Velkommen til digitalt nettverkstreff med vår Gullpartner Amesto!

Når: 18. februar kl. 16:30-18:00
Hvor: online

Klikk deg inn under for å gå til arrangementet klokken 16.30.

Gå til arrangementet

Vinneroppskriften for morgendagens arbeidsliv: Growth Mindset & People, Planet, Profit

Bli med på en spennende ettermiddag med vår Gullpartner Amesto og lær om hvordan ledere, eiere og hver enkelt medarbeider kan forme morgendagens arbeidsliv. Eierfamilien bak konsernet Amesto vil fortelle om hvordan prinspippene People, Planet, Profit gjennomsyrer strategien og skaper konkret forretningsinnovasjon. Du vil i tillegg få innsikt i hvordan Growth Mindset både hos deg selv og i din organisasjon er essensielt for å navigere godt gjennom kriser, samt konkrete tips til hvordan du kan fremme læring og utvikling.

Growth Mindset

Sissel Naustdal har lang erfaring fra ledelse, HR og organisasjonsutvikling, blant annet fra Microsoft, Intelecom, Funcom og som selvstendig næringsdrivende. Hun er utdannet Master of Science Leadership & Organizational Psychologi fra Handelshøyskolen BI, samt utdannet CTI-coach.

Hun er daglig leder i MadeToGrow AS, et selskap som tilbyr kurs og digitale programmer laget for å gi motivasjon til å lære og vilje til å mestre ulike arenaer i livet. I 2015 gjennomførte Sissel det første norske forskningsprosjektet innenfor temaet Fixed/Growth Mindset.

People, planet og profit er en god eierstrategi

Lønnsomhet og bærekraft bør ikke sees på som to ulike størrelser, men som to sider av samme sak, mener Arild Spandow, CEO i Amesto. Eierne har valgt å omdirigere et tidligere ensidig fokus på profitt til økt fokus på samfunn og mennesker gjennom det som kalles en Trippel Bunnlinje.
Amesto har jobbet med det sosiale aspektet i business siden 2012. Konsernets eiere har implementert en 3P modell som tar utgangspunkt i å måle virksomhetene ikke bare utfra et økonomisk perspektiv, men også inkludere mennesker og miljø. Trippel bunnlinje innebærer at våre ledere må leverer på både People, Planet og Profit.

Meld deg på nettverkstreffet!

Link til arrangementet blir sendt ut til alle påmeldte på e-post i forkant.
Linken vil også bli lagt ut her på odanettverk.no.

Velkommen til digitalt nettverkstreff med Amesto!

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no