fbpx

ODA Nettverkstreff med Platinumpartner DNB: Sikkerhet – De nye bankranerene

Velkommen til digitalt nettverkstreff med vår Platinumpartner DNB!

Når: torsdag 5. november kl. 16:00-16:45
Hvor: der det passer best for deg

Klikk deg inn under for å gå til arrangementet klokken 16.00.

Gå til arrangementet

Alt som glitrer er gull

Kriminelle utnytter digitalisering, globalisering og kriser for å tilegne seg penger. Med dagens avanserte tekniske hjelpemidler og teknologi i kombinasjon med sosial manipulasjon har vi sett hvordan flere kriminelle har kunnet svindle til seg enorme summer. Vi vil vise deg hvordan vi jobber med å forebygge bedrageri og kriminalitet sammen med våre kunder, hvordan vi jobber med å unngå sosial manipulasjon og hvordan vi jobber med data og maskinlæringsmodeller i kampen mot de digitale bankranerne.

Vi har tatt med oss noe av DNB sin ytterste ekspertise på sikkerhet og noen ekte eksempler på der vi virkelig har lært hvor galt det kan gå!

Program

16:00 Velkommen og introduksjon ODAxDNB
16:05 Alt som glitrer er gull – hvordan unngå kyniske bedragere med Terje Aleksander Fjeldvær og Lene Drøsdal
16:45 Takk for oss

Terje Aleksander Fjeldvær er DNBs egen spesialist på økonomisk kriminalitet. Han har tidligere jobbet som etterforsker av økonomisk kriminalitet i politiet. I dag leder han bankens bedrageriforebyggende enhet (Financial Cyber Crime Center).

Lene Drøsdal har PhD i fysikk og jobber som Senior Data Scientist i DNB. Hun jobber sammen med Terje for å forhindre økonomisk kriminalitet ved bruk av maskinlæring og teknologi. Hun er også en av damene bak R-ladies som jobber for mer mangfold i R-community.

Meld deg på nettverkstreffet her!

Link til arrangementet blir sendt ut til alle påmeldte på e-post i forkant.
Linken vil også bli lagt ut på odanettverk.no.

Velkommen til ODA digitalt nettverkstreff med DNB!

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no