ODA Nettverkstreff med Platinumpartner SYSCO: Ustoppelig Kultur

Velkommen til digitalt nettverkstreff med vår Platinumpartner SYSCO!

Når: tirsdag 8. desember kl. 15:30-16:30
Hvor: der det passer best for deg

Klikk deg inn under for å gå til arrangementet klokken 15.30.

Gå til arrangementet

Hvordan bygge en ustoppelig kultur?

SYSCO har de siste årene vokst kraftig, både i antall ansatte, synlighet, omsetning og lønnsomhet. Nøkkelen til det er kun mennesker og kultur. Her får du høre mer om hvordan SYSCO bygger det de kaller en «ustoppelig kultur», hvor fotosyntese er rammen for historien. I dette foredraget vil de fortelle oss hvordan de jobber med kulturbygging fordelt under metaforene jord, frø, vann, sol og ugress. Du vil lære mer om hvordan de jobber med et kult brand, effektiv differensiering, kompetansebygging, profilering av ansatte og ikke minst mangfold. Målet er at dette skal bli en inspirerende time, der det kanskje «ramler ned en pollett eller to».

Foredragsholdere:

Dagfinn Ringås er konsernsjef i SYSCO. Ringås har mer enn 20 års erfaring fra IT-bransjen, med ulike lederroller i Microsoft og som adm. dir. i Schneider Electric Norge. Han har en MBA fra Sydney Business School, Executive Leadership fra Insead og en Bachelorgrad i amerikanske studier og statsvitenskap fra Universitetet i Oslo. Dagfinn har en litt morsom kombinasjon av interesser: Ishockey, hardrock og interiørdesign.

Lisa Greenquist jobber som konsulent, prosjektleder og utvikler av Azure og .NET baserte web-applikasjoner i SYSCO. Greenquist har erfaring med, blant annet, utvikling av Android applikasjoner, kommunikasjon, interkulturell bevissthet og internasjonalt bistandsarbeid. Hun har en Bachelorgrad i Programmering og Systemarkitektur fra Universitetet i Oslo, Master i Religion, Society and Global Issues fra MF Vitenskapelig Høyskole i Oslo og en Bachelorgrad i Internasjonale og Interkulturelle studier fra Azusa Pacific University i Los Angeles. Lisa elsker å jobbe med mennesker og lære bort ferdigheter som hjelper andre å mestre. Hun har jobbet som instruktør innenfor klatring, ski, sykling, ridning, teamarbeid.

Meld deg på nettverkstreffet her!

Link til arrangementet blir sendt ut til alle påmeldte på e-post i forkant.
Linken vil også bli lagt ut her på odanettverk.no.

Velkommen til digitalt nettverkstreff med SYSCO!

ODA Nettverk

ODA er Nordens ledende møteplass for kvinner i teknologi. ODA har mer enn 10.000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet og Trondheim, og rundt 50 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no