fbpx

Siri Kristiansen er årets konferansier på Inspirasjonsdagen!

Siri Kristiansen startet med standup sent på 90-tallet, men ga seg ti år senere for å fokusere på radio og TV. Hun er kanskje mest kjent fra Lørdagsrådet på P3, hvor hun løste hverdagsproblemer sammen med andre kjente personligheter. Nå har hun beveget seg videre til radio1.

Siris stil er syrlig, men varm. På kanten, men innenfor. Stødig, men spontan. Siri var konferansier på Inspirasjonsdagen i fjor, og hun fikk fantastiske tilbakemeldinger fra publikum! Vi er så glad for at hun skal geleide oss gjennom dagen i år også.

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no