fbpx

Isabelle Kristine Ringnes – foredragsholder på Inspirasjonsdagen 2018

Isabelle Ringnes (29) grunnla TENK i 2015, et teknologinettverk for kvinner med mål om å inspirere kvinner og jenter til å lene seg inn og forme fremtiden med teknologi. I 2015 var Isabelle med på å starte opp #Hunspanderer, en organisasjon fokusert på likestilling ved å addressere ubevisst diskriminering og kjønnsstereotyper, spesielt i næringslivet. #Hunspanderer har hatt to vellykkede kampanjer i Norge, som begge nådde mer enn en million mennesker og engasjerte flere av konsernsjefene i Norges største selskaper. Nå lanserer de globalt under hashtaggen #ShesGotThis og skriver bok. Isabelle produserer en ukentlig podcast kalt 20-30, der hun diskuterer teknologi, entreprenørskap og livet i 20-30 årene.

I 2016 vant hun en nasjonal konkurranse som ga henne et stipend for å delta i det prestisjetunge Singularity University Global Solutions Programmet på NASA Research Center i Silicon Valley. I 2017 ble Isabelle kåret til en av de 100 mest innflytelsesrike menneskene i Nordic Tech av The Nordic Web og Slush. Isabelles lidenskap for teknologi er forankret i de store mulighetene den gir, og dens unike evne til å styrke hvert tilkoblede menneske til å gjøre en positiv forskjell i verden. Isabelle er styremedlem, aktiv i Global Shapers Oslo Community, skribent og en kjent taler om fremtidig teknologi og mangfold.

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no