fbpx

Isabelle Kristine Ringnes – foredragsholder på Inspirasjonsdagen 2018

Isabelle Ringnes (29) grunnla TENK i 2015, et teknologinettverk for kvinner med mål om å inspirere kvinner og jenter til å lene seg inn og forme fremtiden med teknologi. I 2015 var Isabelle med på å starte opp #Hunspanderer, en organisasjon fokusert på likestilling ved å addressere ubevisst diskriminering og kjønnsstereotyper, spesielt i næringslivet. #Hunspanderer har hatt to vellykkede kampanjer i Norge, som begge nådde mer enn en million mennesker og engasjerte flere av konsernsjefene i Norges største selskaper. Nå lanserer de globalt under hashtaggen #ShesGotThis og skriver bok. Isabelle produserer en ukentlig podcast kalt 20-30, der hun diskuterer teknologi, entreprenørskap og livet i 20-30 årene.

I 2016 vant hun en nasjonal konkurranse som ga henne et stipend for å delta i det prestisjetunge Singularity University Global Solutions Programmet på NASA Research Center i Silicon Valley. I 2017 ble Isabelle kåret til en av de 100 mest innflytelsesrike menneskene i Nordic Tech av The Nordic Web og Slush. Isabelles lidenskap for teknologi er forankret i de store mulighetene den gir, og dens unike evne til å styrke hvert tilkoblede menneske til å gjøre en positiv forskjell i verden. Isabelle er styremedlem, aktiv i Global Shapers Oslo Community, skribent og en kjent taler om fremtidig teknologi og mangfold.

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 6000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og over 70 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no