fbpx

Velkommen til vår nye nettside!

Da er vi endelig live! Den siste tiden har vi jobbet iherdig sammen med vår gode samarbeidspartner GRID for å få ferdig vår nye nettside, og vi håper du liker den!

Kom gjerne med kommentarer, heiarop, innspill, ris og ros! – for eksempel via facebook-siden vår

Ønsket er at siden skal være enklere å navigere i for både medlemmer og partnere, og at det skal være en god plattform for å dele artikler eller innlegg om aktuelle temaer rundt teknologi, digitalisering og mangfold.

Vi gleder oss til å høre fra dere!

 

 

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 6000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og over 70 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no