fbpx

Velkommen til vår nye nettside!

Da er vi endelig live! Den siste tiden har vi jobbet iherdig sammen med vår gode samarbeidspartner GRID for å få ferdig vår nye nettside, og vi håper du liker den!

Kom gjerne med kommentarer, heiarop, innspill, ris og ros! – for eksempel via facebook-siden vår

Ønsket er at siden skal være enklere å navigere i for både medlemmer og partnere, og at det skal være en god plattform for å dele artikler eller innlegg om aktuelle temaer rundt teknologi, digitalisering og mangfold.

Vi gleder oss til å høre fra dere!

 

 

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no