fbpx

Anja Kaspersen – foredragsholder på Inspirasjonsdagen 2018

Foredrag: «Digital transformasjon av internasjonal sikkerhet»

Anja Kaspersen har en lang og imponerende karriere bak seg. Gjennom stillinger i utenrikstjenesten, internasjonale organisasjoner, akademisk forskning og næringsliv har hun reist over hele verden og samlet mye erfaring og kunnskap. Hun har vært medlem av lederkomiteen i World Economic Forum, og Senior direktør for geopolitikk og internasjonal sikkerhet. Før hun begynte i sin nåværende jobb som Direktør for De Forente Nasjoners Kontor for nedrustning, var hun leder av Strategisk engasjement og nye teknologier ved Den internasjonale komité for Røde Kors. I sitt viktige arbeid for fred og humanitært arbeid har hun utviklet en sterk lidenskap for nye teknologier, og hvordan teknologi kan utfordre tradisjonelle måter å jobbe med policy, sikkerhet og styring.»

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no