Anja Kaspersen – foredragsholder på Inspirasjonsdagen 2018

Foredrag: «Digital transformasjon av internasjonal sikkerhet»

Anja Kaspersen har en lang og imponerende karriere bak seg. Gjennom stillinger i utenrikstjenesten, internasjonale organisasjoner, akademisk forskning og næringsliv har hun reist over hele verden og samlet mye erfaring og kunnskap. Hun har vært medlem av lederkomiteen i World Economic Forum, og Senior direktør for geopolitikk og internasjonal sikkerhet. Før hun begynte i sin nåværende jobb som Direktør for De Forente Nasjoners Kontor for nedrustning, var hun leder av Strategisk engasjement og nye teknologier ved Den internasjonale komité for Røde Kors. I sitt viktige arbeid for fred og humanitært arbeid har hun utviklet en sterk lidenskap for nye teknologier, og hvordan teknologi kan utfordre tradisjonelle måter å jobbe med policy, sikkerhet og styring.»

Oda Nettverk

ODA er Nordens ledende møteplass for kvinner i teknologi. ODA har mer enn 7000 medlemmer, grupperinger i Oslo, Bergen og Trondheim, og rundt 30 strategiske partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no