fbpx

Fredrik Gulowsen og Kristina Tuhus – foredragsholdere på Inspirasjonsdagen 2018

   

Foredrag: «Sammen bygger vi morgendagens velferdssamfunn»

Teaser: «Som tidligere pårørende har Fredrik selv kjent på kroppen hvilke utfordringer offentlige tjenester står ovenfor i vårt samfunn i dag. Dette har resultert i hans nysatsning NYBY, som skal muliggjøre bedre samhandling på tvers av sektorer. Hør hans og Kristinas spennende reise med NYBY og deres tanker om hvordan vi kan bygge morgendagens samfunn.»

Fredrik Gulowsen, med bakgrunn fra start-ups som Zwipe, Filmgrail og Kolonial.no kommer for å fortelle om sin ambisiøse nysatsing NYBY som skal endre organiseringen av offentlige tjenester. Sammen med flere norske kommuner, ideelle organisasjoner og aktører i næringslivet har NYBY nå utviklet en helt ny type digital plattform som muliggjør selvorganiserende team, mobilisering av flere ressurser og sømløst samarbeid på tvers av offentlig, privat og frivillig sektor. Fredrik har selv erfaring som pårørende. 

Kristina Tuhus har fortid som strategikonsulent fra MCKINSEY og har jobbet med strategi og forretningsutvikling i over 10 år. Som konsulent jobbet hun med både offentlig og privat sektor i Norge og internasjonalt. Hun har vært CFO og partner i oppstartselskapet ESSENTIALLY og har assistert flere andre startups. Kristina er medgrunder av NYBY (digital plattform for morgendagens velferdssamfunn) og bruker nå all sin tid på dette. Kristina har en Master i Finans fra ESCP-EAP i Paris, en DEUG i Økonomi fra Université de Toulouse 1 og Bachelor i Samfunnsvitenskap fra UiO.

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no