fbpx

Edgeir Aksnes – Foredragsholder på Inspirasjonsdagen 2019

Foredrag: The Power is yours

Teaser: Hva skjer om alle lever som oss i Norge? Hva om resten av verden bruker like mye energi og strøm? Hvem kan gjøre noe med det?

Edgeir Aksnes er gründer, daglig leder og teknologioptimist. Etter en karriere som leder i software selskaper, og med bransjeerfaring fra energibransjen, etablerte Edgeir sammen med Daniel Lindén selskapet Tibber i 2016. Utgangspunktet var å gi forbrukerne makt og mulighet til å få kontroll og styre strøm og forbruk i eget hus. Resultatet er strømappen Tibber som handler lave strømpriser fra fornybare strømprodusenter og gir husholdningen tilgang på enkel og god teknologi som kan redusere strømforbruket i hjemmet.

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no