Edgeir Aksnes – Foredragsholder på Inspirasjonsdagen 2019

Foredrag: The Power is yours

Teaser: Hva skjer om alle lever som oss i Norge? Hva om resten av verden bruker like mye energi og strøm? Hvem kan gjøre noe med det?

Edgeir Aksnes er gründer, daglig leder og teknologioptimist. Etter en karriere som leder i software selskaper, og med bransjeerfaring fra energibransjen, etablerte Edgeir sammen med Daniel Lindén selskapet Tibber i 2016. Utgangspunktet var å gi forbrukerne makt og mulighet til å få kontroll og styre strøm og forbruk i eget hus. Resultatet er strømappen Tibber som handler lave strømpriser fra fornybare strømprodusenter og gir husholdningen tilgang på enkel og god teknologi som kan redusere strømforbruket i hjemmet.

ODA Nettverk

ODA er Nordens ledende møteplass for kvinner i teknologi. ODA har mer enn 10.000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet og Trondheim, og rundt 50 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no