fbpx

Kimberly Lein-Mathisen – foredragsholder på Inspirasjonsdagen 2019

Foredrag: What if we Re-imagined Education?

Kimberly Lein-Mathisen elsker utfordringen med å hjelpe bedrifter til å finne nye muligheter for vekst. Som daglig leder i Microsoft Norge har hun en viktig stemme for hvordan teknologi og mangfold kan løfte Norge.

Kimberly har mer enn 20 års erfaring med internasjonale selskaper innenfor forbruksvarer, farmasøytiske produkter, media og teknologi i Nord-Amerika, Europa og Asia. Hun har vært administrerende direktør i Lilleborg (Orkla Home & Personal Care); Global VP & Alliance Leader, Eli Lilly; Daglig leder, Tyskland og Norge, Eli Lilly; Medgründer Appear Network; og produksjonsleder, Procter & Gamble.

Kimberly har omfattende styreerfaring, blant annet fra Abelia, NHST (eier av Dagens Næringsliv), Meda AB, Borregaard og Kappa Bioscience. Hun er utnevnt til en av Norges fremste kvinnelige ledere innenfor teknologi, av Abelia og Oda Nettverk, og som en av Norges mest innflytelsesrike ledere av Kapital.

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no