fbpx

Velkommen til Inspirasjonsdagen 2019 – #WHATIF

Påmeldingen til Inspirasjonsdagen 2019 10. mai i Oslo Konserthus er nå åpen.

Vi er stolte over å presentere årets tema: #WHATIF. På Inspirasjonsdagen 2019 skal vi fokusere på hvilke positive endringer vi kan få til i tiden fremover ved å inspirere til å stille de store spørsmålene. Du får møte foredragsholdere som utfordrer dagens situasjon, tør å tenke annerledes og som ikke lar seg stoppe.

Inspirasjonsdagen er nå fulltegnet, men det er fortsatt mulig å melde seg på venteliste.

MELD DEG PÅ

Digitaliseringsminister, Nikolay Astrup, kommer til Inspirasjonsdagen. Han skal dele sine tanker om digitaliseringen av Norge. Administrerende direktør i Microsoft Norge, Kimberly Lein-Mathisen, stiller spørsmålet #whatif vi tenker helt nytt i forhold til utdanning – og Karoline Nystrøm, administrerende direktør i Schneider Electric Norge, stiller spørsmålet #whatif teknologi kan gjøre verden grønnere? Tibber vant Petter Stordalen sin «gründermillion» for sin energi-app. Gründer, Edgeir Aksnes, forteller om ideen bak teknologiplattformen og selskapets suksess.

Noen lar seg aldri stoppe. Karina Hollekim var en av verdens beste ekstremsportutøvere. I 2006 gikk det galt og hun vant mirakuløst nok over døden. Karina deler sin historie – om de øyeblikkene som kan forandre livene våre for alltid. Og hva skal egentlig til for å bli blant de beste? Årets keynote er Morten Hansen, Professor ved Berkeley, Uv. of California og forfatter av boken «Suveren på jobb».

På Inspirasjonsdagen 2019 introduserer vi et nytt og spennende tillegg til programmet. Følg med i sosiale medier for mer informasjon.

Tusen takk til våre partnere som gjør Inspirasjonsdagen mulig! Til Inspirasjonsdagen 2019 inviteres alle våre kvinnelige medlemmer, men som i fjor ønsker vi også mannlige kolleger velkommen.

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no