Siri Kristiansen – Konferansier Inspirasjonsdagen 2020

Siri Kristiansen startet med standup sent på 90-tallet, men ga seg ti år senere for å fokusere på radio og TV. Hun er kanskje mest kjent fra Lørdagsrådet på P3, hvor hun løste hverdagsproblemer sammen med andre kjente personligheter. Siri er for tiden aktuell med radioprogrammet «Siri og de gode hjelperne” på Radio Norge og som kompanirekrutt 48 i TV2 sin storsatsning Kompani Lauritzen.

Siri var konferansier på Inspirasjonsdagen i 2018 og 2019, og vi er veldig glade for at hun leder oss gjennom Inspirasjonsdagen også i år!

Meld deg på Inspirasjonsdagen 2020

ODA Nettverk

ODA er Nordens ledende møteplass for kvinner i teknologi. ODA har mer enn 10.000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet og Trondheim, og rundt 50 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no