fbpx

Nytt samarbeid med Finansforbundet

Finansforbundet inngår et strategisk samarbeid med ODA-Nettverk. Målet er å øke tech-kompetansen og interessen hos kvinner i finans, bidra til spennende nettverk og fremme likestilling i bransjen.

Samarbeidet består av felles webinarer med fokus på teknologisk kompetanse, felles seminarer og nettverkstreff. Sammen med ODA ønsker Finansforbundet å skape interesse og forståelse for hvordan teknologi påvirker arbeidsplasser, arbeidsoppgaver og samfunnet rundt oss.

Finansforbundet har over tid jobbet for å fremme likestilling i finans. Nå løfter de arbeidet ytterligere ved å ha et større fokus på teknologi og likestilling.

– Innovasjonstakten i næringen er høy og det er viktig at våre medlemmer både har interesse og kompetanse for utviklingen. I et strategisk partnerskap med ODA kan vi finne spennende samarbeidsområder for å fremme likestilling og øke teknologinteressen blant kvinner, sier forbundsleder Vigdis Mathisen.

Teknologi er nå en avgjørende faktor i de aller fleste sektorer, og gir fantastiske muligheter, ikke minst innen fintech. Disse er det viktig at enda flere kvinner får øynene opp for. Vi i ODA gleder oss derfor til et tett samarbeid med finansforbundet om å øke kompetansen og interessen for teknologi blant kvinner i finans, og også generelt til å bidra til bedre kjønnsbalanse i bransjen.

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no