Nytt samarbeid med Finansforbundet

Finansforbundet inngår et strategisk samarbeid med ODA-Nettverk. Målet er å øke tech-kompetansen og interessen hos kvinner i finans, bidra til spennende nettverk og fremme likestilling i bransjen.

Samarbeidet består av felles webinarer med fokus på teknologisk kompetanse, felles seminarer og nettverkstreff. Sammen med ODA ønsker Finansforbundet å skape interesse og forståelse for hvordan teknologi påvirker arbeidsplasser, arbeidsoppgaver og samfunnet rundt oss.

Finansforbundet har over tid jobbet for å fremme likestilling i finans. Nå løfter de arbeidet ytterligere ved å ha et større fokus på teknologi og likestilling.

– Innovasjonstakten i næringen er høy og det er viktig at våre medlemmer både har interesse og kompetanse for utviklingen. I et strategisk partnerskap med ODA kan vi finne spennende samarbeidsområder for å fremme likestilling og øke teknologinteressen blant kvinner, sier forbundsleder Vigdis Mathisen.

Teknologi er nå en avgjørende faktor i de aller fleste sektorer, og gir fantastiske muligheter, ikke minst innen fintech. Disse er det viktig at enda flere kvinner får øynene opp for. Vi i ODA gleder oss derfor til et tett samarbeid med finansforbundet om å øke kompetansen og interessen for teknologi blant kvinner i finans, og også generelt til å bidra til bedre kjønnsbalanse i bransjen.

ODA Nettverk

ODA er Nordens ledende møteplass for kvinner i teknologi. ODA har mer enn 10.000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet og Trondheim, og rundt 50 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no