fbpx

Månedens ODA-Profil

Det er mange rause og smarte kvinner som bidrar med uvurderlig innsats i ODA. For å inspirere våre medlemmer, hedrer vi hver måned et utvalgt ODA-medlem som fortjener oppmerksomhet for den frivillige innsatsen de legger ned. Denne måneden vil vi gjerne trekke fram Izabela Hawrylko.

  • Stilling: Solution Specialist Data&AI, Microsoft for Startups Norway Team Lead
  • Utdanning: Master i Energi, naturressurser og miljø ved NHH & CEMS Master in International Management

Izabela startet karrieren som Account and Content Manager i en startup i Polen, gjennom den tyske «startup-fabrikken» Rocket Internet. Senere flyttet hun til Berlin, der hun jobbet med marketing og finans i en annen startup i et snaut år. I 2015 begynte hun på en master ved NHH – og for to og et halvt år siden begynte hun i Microsoft.

Ikke lenge etter at Izabela flyttet til Oslo, ble hun med i ODA-nettverket. Det hjalp henne både med tanke på å bli kjent med flere kollegaer i Microsoft og i forhold til å bli kjent med folk som jobber i andre selskaper i IT-bransjen.

I ODA har Izabela særlig jobbet med infrastruktur og CRM, som hun tok over i fjor sommer. Nå jobber hun med å få på plass en ny CRM-løsning og bedre kommunikasjonsverktøy, som kan hjelpe alle som jobber i ODA med å samarbeide på en mer effektiv måte – og skape mer verdi for partnere og medlemmer. Hun er full av iver over mulighetene de nye løsningene kan skape.

– Jeg kan nesten ikke vente til jeg kan sette i gang implementering av begge disse løsningene. Jeg vet at veldig mange har ventet på dette lenge – inkludert meg, sier hun.

I tillegg har Izabela bidratt til nettverkstreff hos Microsoft de siste par årene, og utforsket muligheter for å få til et tettere samarbeid mellom ODA og det norske startup-miljøet.

Izabela ble med i ODA fordi hun synes det er viktig å engasjere seg og bidra med ideer, kompetanse og erfaring også utenfor jobben.

– Det gir meg energi og hjelper meg å utvikle meg både personlig og i min rolle som løsningsrådgiver, forklarer hun, og fortsetter:

– ODA-nettverket gir meg en perfekt blanding av faglig påfyll og verdifullt sosialt nettverk med utrolig flinke damer. I tillegg har jeg stor tro på ODA kan bidra til en forskjell i samfunnet, gjennom å bidra til større mangfold og inkludering på tvers av både IT og andre sektorer og yrker.

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no