fbpx

Månedens ODA-Profil

Det er mange rause og smarte kvinner som bidrar med uvurderlig innsats i ODA. For å inspirere våre medlemmer, hedrer vi hver måned et utvalgt ODA-medlem som fortjener oppmerksomhet for den frivillige innsatsen de legger ned. Denne måneden vil vi gjerne trekke fram Izabela Hawrylko.

  • Stilling: Solution Specialist Data&AI, Microsoft for Startups Norway Team Lead
  • Utdanning: Master i Energi, naturressurser og miljø ved NHH & CEMS Master in International Management

Izabela startet karrieren som Account and Content Manager i en startup i Polen, gjennom den tyske «startup-fabrikken» Rocket Internet. Senere flyttet hun til Berlin, der hun jobbet med marketing og finans i en annen startup i et snaut år. I 2015 begynte hun på en master ved NHH – og for to og et halvt år siden begynte hun i Microsoft.

Ikke lenge etter at Izabela flyttet til Oslo, ble hun med i ODA-nettverket. Det hjalp henne både med tanke på å bli kjent med flere kollegaer i Microsoft og i forhold til å bli kjent med folk som jobber i andre selskaper i IT-bransjen.

I ODA har Izabela særlig jobbet med infrastruktur og CRM, som hun tok over i fjor sommer. Nå jobber hun med å få på plass en ny CRM-løsning og bedre kommunikasjonsverktøy, som kan hjelpe alle som jobber i ODA med å samarbeide på en mer effektiv måte – og skape mer verdi for partnere og medlemmer. Hun er full av iver over mulighetene de nye løsningene kan skape.

– Jeg kan nesten ikke vente til jeg kan sette i gang implementering av begge disse løsningene. Jeg vet at veldig mange har ventet på dette lenge – inkludert meg, sier hun.

I tillegg har Izabela bidratt til nettverkstreff hos Microsoft de siste par årene, og utforsket muligheter for å få til et tettere samarbeid mellom ODA og det norske startup-miljøet.

Izabela ble med i ODA fordi hun synes det er viktig å engasjere seg og bidra med ideer, kompetanse og erfaring også utenfor jobben.

– Det gir meg energi og hjelper meg å utvikle meg både personlig og i min rolle som løsningsrådgiver, forklarer hun, og fortsetter:

– ODA-nettverket gir meg en perfekt blanding av faglig påfyll og verdifullt sosialt nettverk med utrolig flinke damer. I tillegg har jeg stor tro på ODA kan bidra til en forskjell i samfunnet, gjennom å bidra til større mangfold og inkludering på tvers av både IT og andre sektorer og yrker.

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 6000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og over 70 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no