fbpx

Kick-off ODA Mentorinitiativ

Start the journey!

ODA Mentorprogram startet høsten med en digital kick-off for alle programmets initiativer – Ordinært Mentorprogram, Reverse Mentoring og Executive Shadowing.

Målet med kick-off var å forberede mentor og mentees på reisen de skal gjennom, både ved bevisstgjøring og verktøy til hjelp underveis.

Her kan du lese mer om vårt mentorprogram.

Agendaen var fullspekket med faglig innhold og bli-kjent aktiviteter.

Foredrag ved Tonje Flack i Fuel It- Mennesket bak

For at mentorskapet skal fungere godt, er relasjonen avgjørende. Men hvordan bygge tillit og psykologisk trygghet? Hvilken rolle spiller det å blir kjent med mennesket bak tittelen, kunnskapen og kompetansen? 

Foredraget ga deltakerene konkrete tips til hva de kan gjøre for å utvikle gode relasjoner; som grunnlag for utvikling og prestasjon. 

Foredrag ved mentor Sylvia Weddegjerde – VOKSE

VOKSE er et verktøy som hjelper mentorer å skape en aktiv relasjon mentee/mentor imellom. VOKSE hjelper mentoren til å raskere etablere dialog, som skaper tillit slik at menteen raskere får tak i sitt utviklingsmål.

Takk til gullpartner Itera for digitalt vertskap.

Om bedriften
I Itera er vi spesialister på å skape digital virksomhet. Vi brenner for design og teknologi, og jobber tverrfaglig for å få frem kraften i kombinasjonen. Vi er realiseringspartner for virksomheter som ønsker å bringe samfunnet videre gjennom å utnytte mulighetene som ligger i gode brukeropplevelser og fremtidsrettet teknologi.

Som selskap er vi en del av samfunnet, og har en forpliktelse til å bidra positivt. Dette kommuniserer vi gjennom vår visjon, MAKE A DIFFERENCE, som er et kraftig imperativ tett knyttet til vår merkevare.

Itera har virksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Island, Slovakia og Ukraina. Konsernet leverer innovative teknologiløsninger og tjenester til kunder i 20 land, inkludert hele det nordiske markedet.

 

Takk til samarbeidspartner FuelIt som leverer FuelBox til mentorgruppen – et verktøy bestående av nøye utvalgte spørsmål som skaper refleksjon og samtale for å utvikle og styrke dine relasjoner.

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no