fbpx

Digitalt nettverkstreff med Platinumpartner Deloitte

Vi har arrangert vårt første digitale nettverkstreff med Platinumpartner Deloitte og ønsker å si tusen takk til alle som deltok. Det var nesten 450 påmeldte til eventet og på selve dagen hadde vi over 200 som lyttet inn. Vi håper dere likte programmet om hvordan teknologi påvirker arbeidshverdagen vår, tilhørigheten vår og dilemmaene vi møter – spesielt i en tid hvor vi står overfor nye utfordringer og utstrakt bruk av hjemmekontor og teknologi.

Dette er første gangen det ble avholdt digitalt ODA nettverkstreff og vi beklager at mange som meldte seg på i siste liten ikke fikk logget seg på. Opptak av nettverkstreffet kan du se under.

Future of work

AI, robotisering, automatisering, GPT3 er bare noen eksempler på tech vi hører mye om, men på hvilken måte påvirker teknologi egentlig arbeidshverdagen vår i dag? Og hvordan vil vi bli påvirket i arbeidshverdagen vår fremover?

  • Hvilke dilemmaer står vi overfor og hvordan skal vi håndtere disse?
  • Hvordan vil teknologi påvirke de ansattes tilhørighet til selskapene de jobber for?
  • Hvor hører vi som ansatte hjemme i en teknologidrevet verden?
  • Hvordan feilet Uber og hva kan vi lære av de som feiler?

Vi diskuterte fremtidens arbeidsliv og temaer som ble tatt opp under nettverkstreffet var digital arbeidsplass og hvordan man kan bygge tilhørighet digitalt, transparens i en hverdag hvor man krever mer og mer innsyn, automatisering og tematikken: menneske mot maskin og etikk i teknologien: når teknologien går foran reguleringer.

Hvis du ønsker å vite mer om Future of work anbefaler vi å ta en titt på Deloittes Human Capital Trends 2020.

Nettverkstreffet ble ledet av programlederne i podkasten Deloittecast – Guro Seim Grytli og Andreas Bryn Edesberg gjennom en «live podcast» fra Deloitte bygget i Bjørvika. Deloittecast er podkasten som gir deg det siste innen strategi, innovasjon og ledelse – fra de fremste norske ekspertene. Tidligere gjester inkluderer Torbjørn Røe Isaksen, Christian Ringnes, tidligere CEO i Google Jan Grønbech, Ole Gunnar Solskjær, og ledere fra bedrifter som Ruter og DNV GL. Denne gangen var det Frøydis Høgsæt og Karine Storaker Braaten som var med i studio.

Frøydis Høgsæt er organisasjonspsykolog og Director i Human Capital og har erfaring som VP HR og som prosjektleder for store endringsprosjekt. Hun brenner for å ta brukerens perspektiv, være seg det er en medarbeider i en omstillingsprosess eller sluttbrukeren av en ny tjeneste. Innovasjon og læring er del av hennes hverdag og hun legger ofte til grunn agil tilnærming og tjenestedesign i sin oppgaveløsning og prosjektgjennomføring. Se hele presentasjonen til Frøydis her: Oda nettverkstreff med Deloitte – Future of work.

Karine Storaker Braaten ble kåret til en av Norges 50 fremste tech kvinner i 2020 og er direktør i Customer & Marketing hos Deloitte. Med over ti års erfaring som konsulent for klienter som står overfor digital transformasjon har hun vært med å designe forretningsmodeller som åpner opp for å ta slike nyskapende produkter og løsninger i bruk. Hun han stor tro på at mangfold er nøkkelen til kreativitet og jobber gjerne i tverrfaglige team for å løse morgendagens problemer.

Takk til Deloitte og frivillige for et godt samarbeid, vi ser at ved digitale nettverktreff når vi ut til flere og vi er spente på hvordan de neste nettverkstreffene blir hostet digitalt utover høsten.

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no