fbpx

Rabattkode til Diversity Matters

Foto: Nobel Peace Center

Oslo Pax: Diversity Matters er en internasjonal konferanse om likestilling, mangfold og inkludering i regi av Nobels Fredssenter. Den har et internasjonalt nedslagsfelt, flere fredsprisvinnere deltar, og utenriksminister Ine Eriksen Søreide åpner konferansen. Som ODA-medlem får du 50 % rabatt denne svært samfunnsaktuelle konferansen der tema er «gender and inclusion in peace and war».

Tid:       7. okt. 2020 13:00 – 17:00
Sted:    Online

Diversity Matters har en rekke spennede foredragsholdere fra næringslivet, blant annet:

  • Sheree Atchesen, en av de mest innflytelsesrike kvinnene i Tech i UK og global ambassadør for Women Who Code
  • Heidi Robertson, global mangfoldsansvarlig hos vår partner ABB
  • Michelle King, tidligere direktør for mangfold og inkludering i Netflix
  • Ine Eriksen Søreide, utenriksminister i Norge

Bruk rabattkode “ODA50”

Kjøp billett til Diversity Matters 7. oktober

Les mer om konferansen her.

 

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 10.000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og over 80 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no