fbpx

Rabattkode til Diversity Matters

Foto: Nobel Peace Center

Oslo Pax: Diversity Matters er en internasjonal konferanse om likestilling, mangfold og inkludering i regi av Nobels Fredssenter. Den har et internasjonalt nedslagsfelt, flere fredsprisvinnere deltar, og utenriksminister Ine Eriksen Søreide åpner konferansen. Som ODA-medlem får du 50 % rabatt denne svært samfunnsaktuelle konferansen der tema er «gender and inclusion in peace and war».

Tid:       7. okt. 2020 13:00 – 17:00
Sted:    Online

Diversity Matters har en rekke spennede foredragsholdere fra næringslivet, blant annet:

  • Sheree Atchesen, en av de mest innflytelsesrike kvinnene i Tech i UK og global ambassadør for Women Who Code
  • Heidi Robertson, global mangfoldsansvarlig hos vår partner ABB
  • Michelle King, tidligere direktør for mangfold og inkludering i Netflix
  • Ine Eriksen Søreide, utenriksminister i Norge

Bruk rabattkode “ODA50”

Kjøp billett til Diversity Matters 7. oktober

Les mer om konferansen her.

 

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no